Aktywne Wpisy

r5678 +1
17h temu widziałem wpis mirka który mieszka w domu i ogrzewa się piecem do którego trzeba wrzucić drewno. Ciekawiła mnie jedna rzecz ale mi nie odpisał. Może inni co mają takie piece odpiszą?
Chodzi o załadunek drewna, serio przy takim piecu można wrzucać po jednym drewienku i nie ma żadnego podajnika żeby nawalić w niego drewna na tydzień i zapomnieć?
#dom #ogrzewanie
Chodzi o załadunek drewna, serio przy takim piecu można wrzucać po jednym drewienku i nie ma żadnego podajnika żeby nawalić w niego drewna na tydzień i zapomnieć?
#dom #ogrzewanie

źródło: Screenshot 2024-12-09 at 11-08-02 Profil @r5678 Wykop.pl
Pobierz
Dyzmuzg +575
#informatyka #bazydanych #firebird #sieci #siecikomputerowe
jedyna sensowna możliwość po taniości to tam gdzie serwer wystawić zdalny pulpit po rdp.
czyli co, pewnie w lokalnym komputerze masz czytnik karty z certyfikatem wpięty do usb?
no to ci potrzebne urządzenie udostępniające USB po lanie. tanie to nie jest, ale w końcu to tylko kolejny koszt dla firmy.
wtedy lokalnie, tam gdzie siedzi osoba pracująca z programem na RDP stawiasz pudełeczko typu AnywhereUSB, podłączone do LANu i wtykasz do niego czytnik karty. a na zdalnym kompie / serwerze RDP,