#cebuladeals #zakupyprzezinternet Małe zestawienie, może kogoś zainteresuje. Zauważyłem, że Mbank ma promocję - zwraca 5% za zakupy w internetowym markecie frisco.pl do tego tamże przy pierwszym zamówieniu za 100 zł jest darmowa dostawa, dodatkowo po podaniu email można tam dostać kolejną zniżkę - 15 zł za pierwsze zamówienie wygląda ciekawie - a jak to wygląda w praktyce? Cóż ostatecznie nie skorzystałem, bo nie mieli w ofercie wszystkiego co mi potrzebne, ale z ciekawości porównałem ceny ze stacjonarnym marketem - wyszło w zasadzie na to samo. Ceny wychodzą co prawda średnio 25% na niekorzyść frisco, ale przy tej pierwszej promocji wychodzi nawet nie najgorzej - jak ktoś się uprze to zbierze i pewnie nawet opłacalny koszyk. Oczywiście czym większe zakupy to gorzej ;) Na obrazku zestawienie identycznych produktów - jeśli czegoś nie znalazłem na stronie nie umieszczałem w porównaniu
Małe zestawienie, może kogoś zainteresuje.
Zauważyłem, że Mbank ma promocję - zwraca 5% za zakupy w internetowym markecie frisco.pl do tego tamże przy pierwszym zamówieniu za 100 zł jest darmowa dostawa, dodatkowo po podaniu email można tam dostać kolejną zniżkę - 15 zł za pierwsze zamówienie wygląda ciekawie - a jak to wygląda w praktyce?
Cóż ostatecznie nie skorzystałem, bo nie mieli w ofercie wszystkiego co mi potrzebne, ale z ciekawości porównałem ceny ze stacjonarnym marketem - wyszło w zasadzie na to samo. Ceny wychodzą co prawda średnio 25% na niekorzyść frisco, ale przy tej pierwszej promocji wychodzi nawet nie najgorzej - jak ktoś się uprze to zbierze i pewnie nawet opłacalny koszyk. Oczywiście czym większe zakupy to gorzej ;)
Na obrazku zestawienie identycznych produktów - jeśli czegoś nie znalazłem na stronie nie umieszczałem w porównaniu
źródło: comment_IEoODjN2dVAupZLYPomdAvbmhZSl856d.jpg
Pobierz