Wpis z mikrobloga

Mirasy spod #motocykle trzeba od czegoś zacząć, a szczególnie fajnie byłoby dać odpocząć trochę portfelowi i nerwom w korkach więc myślę nad jakaś 125tką do dojazdów do pracy i ogarnięcia co i jak z tymi dwoma kółkami.

czy Honda CB125F ma jakąś alternatywę? do 10k. urzekł mnie ten p-----k, ale przejrzałbym jeszcze rynek. polecicie coś?

#125cc #honda #motomirki
papiez_ - Mirasy spod #motocykle trzeba od czegoś zacząć, a szczególnie fajnie byłoby...

źródło: comment_RU3RC8lfUFE7DXnhf5bmTbGeqZsy2iNy.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@papiez_: ale wlasnie jest idalne. ma normalna skrzynie i male rozmiary pozwalajace filtrowac. motorynkowo to wyglada sprzęt ze zdjecia z tymi szprychami i malymi balonami. poszukaj materiałów na yt o gromie np marek drives albo RJ. jak bym mial bezpieczne miejsce to bym sobie kupil cos takiego a jak bym mial winde to w zime na balkonie bym trzymal bo czemu nie? :D
  • Odpowiedz
@papiez_: a co powiesz na yamahe tw lub hyosung karion? Ewentualnie model Sachs MadAss , nie ma nic poręczniejszego od tego jeździka na miasto.

Mając 10 tyś możesz kupić przerobionego Rometa Ogara od UNIKAT i zostanie Co jeszcze kupe kasy na ciuchy które również wlicz w swój budżet.

Chińsko polskie jednoślady są ok ale wymagają poświęcenia im uwagi na początku . Hondy na zdjęciach fajnie wyglądają ale w rzeczywistości mają
  • Odpowiedz
@papiez_: a , jest jeszcze b.fajny , niezniszczalny romet adv125 , lub na patencie 150 /125 , jeden z lepiej wykonanych motocykli, do nauki, do orania pola i wycieczek po polsce
  • Odpowiedz
@papiez_: mam swojego dopiero dwa miesiące i też nie mam porównania, ale jestem w nim zakochana ( ͡ ͜ʖ ͡) Dawałam doświadczonym kumplom na spróbowanie i chwalili. Kupiłam używanego z 5k przebiegu za mniej niż Twój budżet.
  • Odpowiedz