@LoIo: http://allegro.pl/profesjonalny-alkomat-alkosure-optima-f16-i4863113995.html Cięzki do dostania niestety, ale sprawdzony i z doświadczenia wiem, że dobrze działa nawet po długim czasie bez kalibracji. U mnie w posiadaniu rodziców są dwa takie alkomaty i ani razu nas nie zawiodły. Może najtańszy nie jest ale mogę polecić z czystym sercem. :)
@avible: >Cięzki do dostania niestety 992 sztuk dostępnych, do tego na innej aukcji jest o ponad 50zł taniej. Idź reklamować swoje towary gdzie indziej. #januszebiznesu
@LoIo: Nie reklamuje swojego towaru. Skończ paranoję. Napisałem ze jest trudny do dostania bo miałem problem znaleźć go na innych sklepach internetowych i z tego co wiem już nie jest produkowany. Matko, człowiek chce pomóc to jeszcze baran z mordą wyskoczy. ..
Komentarz usunięty przez autora
@LoIo: Może jakaś wada fabryczna.
Cięzki do dostania niestety, ale sprawdzony i z doświadczenia wiem, że dobrze działa nawet po długim czasie bez kalibracji. U mnie w posiadaniu rodziców są dwa takie alkomaty i ani razu nas nie zawiodły. Może najtańszy nie jest ale mogę polecić z czystym sercem. :)
992 sztuk dostępnych, do tego na innej aukcji jest o ponad 50zł taniej.
Idź reklamować swoje towary gdzie indziej. #januszebiznesu
źródło: comment_YD0t5QaKGdMwtdD5fvRqMeXeCM7uYr1J.jpg
Pobierz