Aktywne Wpisy
Chujumuju +17
Jest 3.26 rano. Nie spie od 2.30 poprzedniego dnia. Nic nie jem a jak już coś w siebie wmusze to od razu wymiotuje. Chodze w kółko I nie zauważam takich rzeczy jak na przykład syf w kuchni który trzeba ogarnać. Nie jeżdze samochodem bo na pewno kogoś potrące, zdarzy sie jakies nieszczescie. Wizja bycia bezdomnym nieudacznikiem jest jak najbardziej dla mnie realna. Eh...to tyle. Chiałam sie wyżalić. Miłego dnia wszystkim.
#depresja
#depresja

bobsley33 +8
Mam dziś urodziny
Chocolate 2008
Małe arcydzieło kina kopanego z Tajlandii.
Autystyczna dziewczynka, która uczy się w mig wszystkiego, co tylko zobaczy odbiera dłużnikom pieniądze by ratować chorą matkę. Czujecie to? Tak? O to chodzi! :D
Skoro fabuła jest wyjaśniona skupmy się na tym, co jest naprawdę ważne. KOPANINA! A ta jest wyjątkowo przednia. To co bohaterka wyczynia, to jest czysta poezja. Zresztą nie mogło być inaczej skoro reżyseruje facet od Ong-Bak i Tony'ego "kolanem w głowę" Jaa. Tu jest podobnie - spadające na głowę kolana i łokcie to stały zestaw pacyfikacyjny. Ponadto high-kick headshoty, przewroty, skoki i wszystko czego można oczekiwać od tego gatunku. Zajebista rozrywka, polecam.
8/10 - miało być 7, ale za scenę walki w orientalnej knajpie a'la Kill Bill jest punkt więcej. :)
#film #chocolate
źródło: comment_UYDpy8n3UGVAOyg3MgxF2zJT8ehOyz8k.jpg
Pobierz