Wpis z mikrobloga

@maczeta_krakow: nie ma milionów, w porównaniu do skyrima czy f3 jest znacznie mniej modów graficznych :P wystarczy wgrać na tekstury, postacie, enb, pogodę i roślinność i tyle i gra wygląda jak na screenie, a do skyrima i do f3 to musisz wgrać z 50 modów które przy okazji spowodują beznadziejną stabilność gry :P
@KhorneFlakes:
@Jurigag: powiem wam tak jeżeli chodzi o modowanie to jak dla mnie skyrim>fallout3>falloutnv.Nawet nie chodzi mi o ilość modów ale stabilność.Skyrim przyjmuje systemowo większą ilość chyba o 100 niż fnv.Do fallouta 3 jest stosunkowo mało modów i przez to jej nie zarżniemy.Skyrim ma miljony modów a także jest w miare stabilnie.Ale fnv ma ilość modów jak do skyrima ale stabilność Fallouta 3.

@Jurigag: broń każda jaką sobie wymarzysz, armory tak samo ,pełno overhauli.Samochody,vertbird.Nowe questy, towarzysze.Nie wiem co byś tam jeszcze dał chyba bronie ze skyrima.PLUS JEDEN MOD KTÓRY MIAŻDŻY SKYRIMA FENG SHUI.

zrobić ci liste moich modów a gwarantuje ,że przejrzałem fallout nexus od początku do końca i wybrałem same perełki
@Jurigag: dla mnie bronie z poprzednich gier to essentiale.Plus takie lore friendly typu każda frakcja ma unikalne pancerze, towarzysze z poprzednich gier itp. A questy niektóre są zajebiste ale na razie starczą ci DLC które urywają jajka (nawet dead money)
@maczeta_krakow: ta wiem o project nevada ale wole sobie zagrać w czystą gierkę bez zmian w gameplayu :P jedynie się zastanwiam nad czymś do huda bo fallouty mają strasznie słaby hud, mam nadzieje że w 4 to ogarną :P