Wpis z mikrobloga

@woxx: No to jako fanboj Nintendo postaram się odpowiedzieć z moimi przekonaniami :)
PC jest super sprzętem. Jest uniwersalne, możesz na nim zrobić wszystko, podpiąć wszystko, grać w prawie wszystko i temu podobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak mimo to, kupiłem niedawno PS4 i mimo świadomości, że gra dostępna jest i na PC, wolę usiąść sobie na kanapie i grać na PS4. Wygodniej, milej... :P

To tak jak wojna iPhone vs Android,
  • Odpowiedz
@Drakalen: W sumie to PS4 też niedługo będzie miało dużo dobrych exów, to z myślą o przyszłości można wziąć.
Szczególnie za rok będzie wysyp jRPGków.

3ds/WiiU/Wii - dla czegoś nowego, czego nigdzie nie doświadczysz. Raczej nie dla "hardcore'u".

TAKI DOJRZAŁY SIĘ KURDE ZNALAZŁ ( ͜͡ʖ ͡€)
Nie, serio, często gry Nintendo są bardziej hardkorowe niż na innych sprzętach, tylko
  • Odpowiedz
@joookub: MGS 3D na 3DSie jest znerfiony i o wiele łatwiejszy niż na PS2... Pokemony? No bez przesady, nie musi ogarniać jakie poki dają jakie staty na jakich pokach jak gra samego singla. Monster Hunter? No, niby hardkorowe, ale jak się leci po kolei potwory to tak źle nie jest... :D Trochę naciągana lista, koleżko. No ale mniej więcej masz rację. ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Ale
  • Odpowiedz
Pokemony? No bez przesady, nie musi ogarniać jakie poki dają jakie staty na jakich pokach jak gra samego singla.

@Drakalen: Podobnie klatki animacji w Dark Souls czy potwory po kolei w Bloodborne :P

No, niby hardkorowe, ale jak się leci po kolei potwory to tak źle nie jest...
  • Odpowiedz
@joookub: no klatki animacji w Dark Souls są potrzebne do singla. :D I czy my się kłócimy? Dyskutujemy jedynie. Masz rację, z czasem potrzebnym do wymasterowania. No ale mi raczej chodziło o trudność tego wymasterowania. I poziom frustracji. (Mnie tam taki Dark Souls nie rusza ani nic innego, wiec w sumie cieżko mi to mierzyć. Za dużo mi krasnoludów umarło w Dwarf Fortress żebym się przejmował. :D)
  • Odpowiedz