Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +325
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
Boss86 +226
Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierz

Sam podszedłem do niego z dystansem obawiając się kolejnych żalów konsolowego peasanta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jednak argumentacja tego gościa jest bardzo trafna i w sumie zgadzam się z nim w 100%.
#steam #steammachine #pcmasterrace
Valve zapomniało kto jest targetem ich pomysłu. Targetem nie są entuzjaści i pasjonaci grania na pececie, bo oni swoje w------e maszynki już mają i pewnie z przyjemnością sami je składali z pojedynczych części. Targetem tutaj są właśnie konsolowcy. Konsolowcy, których głównym argumentem za konsolami jest to, że odpalają
W sumie to nie musiałeś się tak rozpisywać.
Pewnie, ale kto kupując nowy sprzęt celuje w gry z max pierwszej dekady XXI wieku? Albo w niskie/średnie detale na tych nowszych?
Czy to dlatego układy graficzne AMD są zarówno w Playstation 4 jak i Xbox One?
I myślisz, że znalazły się tam dlatego, iż były najlepsze na rynku?
Iris taki zły nie
Dzisiaj (ale to na Windowsie) byłem u kolegi, co kupił kartę graficzną AMDka do stacjonarki, ale słabo mu działa. Co z tego, że w benchmarkach ma 6 krotnie wyższe wyniki od laptopowej Nvidii 8400GS, a komputer powinien wymiatać.
AMD powinno zginąć śmiercią
@fervi: Płakałbyś i to gorzko. A czemu to może sam kiedyś zrozumiesz, ja nie mam czasu na dyskusję z wypokowym ekspertem.
G---o o mnie wiesz, a jednak nie przeszkadza ci to wypisywać takich bzdur.
Chyba tylko VIA ma gorsze sterowniki, ale nie mogę tego z całą stanowczością stwierdzić
Nawet zapomniałbym o tym i przeczytał oraz odniósł się do tego co napisałeś, ale ty już w pierwszym zdaniu przypominasz, że dyskusja z tobą nie ma sensu.
G---o o mnie wiesz i nie dam ci się dłużej prowokować. Do widzenia.
źródło: comment_Z2Xk6g33FoPInJwKAsnKCTJZZPmV0LzZ.jpg
Pobierz