Wpis z mikrobloga

Mirasy jest problemo.
Zatem;
Mam dobrych znajomych którzy od 5 lat byli parą, on lvl więcej ode mnie ona 4 mniej ode mnie. Ona 10/10.
Miesiąc temu ona nakryla go z inną a ona go w--------a za to on chce do niej wrócić.
I oto czas na mnie. Otóż podbiłem to tej loszki 10/10 i jakos dobrze idzie. Znajomy mój jeszcze nie wie ze takie farmazony razem robimy.
Trochu c-----o sie z tym czuje, ale ze 10/10 nie bardzo ja chce sobie odpuścić - bo to może czas na wyjście ze stulejarstwa.

#pytanie #feels #kiciochpyta #niebieskiepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrian0: Tak jak tam wcześniej ktoś napisał. Za podbijanie do dziewczyny kumpla należy się klaps na dziąsło. A pozatym, skoro jest taka dobra sztuka to już lepiej, żeby została w rodzinie niż poszła na zatracenie. Wniosek jest prosty, bierz się za nią, ale jak dojdzie co do czego to miej odwagę rozstrzygnąć sprawę honorowo.

• Odpowiedz
@Tilannon: w praktyce to wygląda tak, że albo z tobą nie halo, albo z twoimi partnerkami, bo normalna laska i normalny facet ani się nie zdradzają, ani nie jebią się ze swoimi znajomymi, bo to już w ogóle patologia. I jeżeli takie standardy panują w twoim otoczeniu, to sorry - ale to nie jest normalne, i nie każdy ma takie "zasady".

Prosta zasada, nie jebiesz lasek kumpli, dla których coś
  • Odpowiedz
I oto czas na mnie. Otóż podbiłem to tej loszki 10/10 i jakos dobrze idzie. Znajomy mój jeszcze nie wie ze takie farmazony razem robimy.

Trochu c-----o sie z tym czuje, ale ze 10/10 nie bardzo ja chce sobie odpuścić - bo to może czas na wyjście ze stulejarstwa.

@Adrian0: Miałem podobnie pod koniec Licbazy. Nie wiem czy byłem pocieszycielem, ale przez 4 dni byłem w niebie, a potem zostałem odsunięty. Próbowałem
  • Odpowiedz
@Hadzi: Ja mam mało kolegów/przyjaciół, dlatego dla mnie to może takie nieoczywiste. Z resztą mało, który z moich kolegów ma dziewczynę. Wolą chodzić na k---y, a reszta co jest w związkach to są już wieloletnie relacje zabetonowane i takich też nie ruszam. Obracałem się w wielu towarzystwach i takie częste wymiany to były raczej wśród bananów latających po centrum.
  • Odpowiedz
@Adrian0:
Dobrzy znajomi
Długi związek
Zdrada
I Ty chcesz się jeszcze w to pchać?!
Ja p------e, na ostro widzę.
Ty zaruchasz, jej się odmieni, wróci do tamtego a Ty zostaniesz sam ale co tam, nie ma tego złego - zaruchasz w końcu.
  • Odpowiedz
@Uszatyy: Za co w------l? Skoro temu znajomemu nie zależało na tej dziewczynie, a tak wynika, ponieważ ją zdradzil, to nie rozumiem teraz. Pies ogrodnika? XDD

@Magik_Antonio:

LOL, ona teraz potrzebuje pocieszyciela, dlatego tak dobrze ci idzie. Pocieszyciele nie ruchają, oni tylko pocieszają i wyjdziesz na k---ę w oczach kumpla, słaby deal.

Aha, no tak, bo to na pewno niemożliwe by teraz oni się w sobie szczęśliwie zakochali i
  • Odpowiedz
@Adrian0: popusci ci tylko po to zeby bylemu zrobic na zlosc. po czym do niego wroci, ty stracisz kumpla i kontakt z loszka. ale co poruchasz to twoje
  • Odpowiedz
@Adrian0: Pogadaj z kumplem cumplu. Takich rzeczy nie załatwia się za plecami.
I jeszcze protip: staraj się nie zajmować stanowiska, bo jako strona w tym konflikcie będziesz najbardziej umoczony. I na domiar złego przylgnie do Ciebie łatka złamasa, który się bierze za cudze laski ew. padlinożercy, który dojada po innych. tl;dr

• Odpowiedz