Aktywne Wpisy

Zoriuszka +302
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza

detar +306
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zatem;
Mam dobrych znajomych którzy od 5 lat byli parą, on lvl więcej ode mnie ona 4 mniej ode mnie. Ona 10/10.
Miesiąc temu ona nakryla go z inną a ona go w--------a za to on chce do niej wrócić.
I oto czas na mnie. Otóż podbiłem to tej loszki 10/10 i jakos dobrze idzie. Znajomy mój jeszcze nie wie ze takie farmazony razem robimy.
Trochu c-----o sie z tym czuje, ale ze 10/10 nie bardzo ja chce sobie odpuścić - bo to może czas na wyjście ze stulejarstwa.
#pytanie #feels #kiciochpyta #niebieskiepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
Prosta zasada, nie jebiesz lasek kumpli, dla których coś
@Adrian0: Miałem podobnie pod koniec Licbazy. Nie wiem czy byłem pocieszycielem, ale przez 4 dni byłem w niebie, a potem zostałem odsunięty. Próbowałem
Dobrzy znajomi
Długi związek
Zdrada
I Ty chcesz się jeszcze w to pchać?!
Ja p------e, na ostro widzę.
Ty zaruchasz, jej się odmieni, wróci do tamtego a Ty zostaniesz sam ale co tam, nie ma tego złego - zaruchasz w końcu.
@Adrian0: Aha. Czyli normalnie bym dał 6/10 :P
@Magik_Antonio:
Aha, no tak, bo to na pewno niemożliwe by teraz oni się w sobie szczęśliwie zakochali i
źródło: comment_IyOLxUoj30mUBz25IoYpr7ZX74ayzKjw.jpg
PobierzI jeszcze protip: staraj się nie zajmować stanowiska, bo jako strona w tym konflikcie będziesz najbardziej umoczony. I na domiar złego przylgnie do Ciebie łatka złamasa, który się bierze za cudze laski ew. padlinożercy, który dojada po innych. tl;dr