Co warto w Londynie zobaczyć z dziećmi 4 i 6 lat, oprócz Muzeum Historii Naturalnej? Pierwszeństwo mają atrakcje bezpłatne. Mam około 2-3 dni na zwiedzanie.
@Mimimimimimimimimimimi: Muzeum Techniki :) Możesz też im pokazać największy (chyba) sklep z zabawkami na świecie - Hamleys na Regent Street, albo jechać z nimi do Greenwich, ale upewnij się, że pojedziesz DLR i posadzisz młodych na pierwszych siedzeniach w wagonie - będą mieli wrażenie, że kierują pociągiem :)
jechać z nimi do Greenwich, ale upewnij się, że pojedziesz DLR i posadzisz młodych na pierwszych siedzeniach w wagonie - będą mieli wrażenie, że kierują pociągiem :)
@wdowapotedlarzu: Jest tam co z dzieciakami oglądać, czy chodzi o sam pociąg?
@Mimimimimimimimimimimi: Za wejście do sklepu nie płacisz, z wyjściem może być gorzej. Obserwatorium astronomiczne, południk 0 i ładny widok na Canary Wharf, ale ile razy jechałem DLR tyle razy widziałem podjarane dzieci na pierwszych siedzeniach więc coś w tym jest :)
@wdowapotedlarzu: prawda to, nie jest to bezpłatne, ale jak już będziesz w okolicy Greenwich to idźcie na linowe gondole Emirates. Koszt niewielki, frajda dla dzieciaków duża.
Mam około 2-3 dni na zwiedzanie.
#londyn
Muzeum Techniki :)
Możesz też im pokazać największy (chyba) sklep z zabawkami na świecie - Hamleys na Regent Street, albo jechać z nimi do Greenwich, ale upewnij się, że pojedziesz DLR i posadzisz młodych na pierwszych siedzeniach w wagonie - będą mieli wrażenie, że kierują pociągiem :)
@wdowapotedlarzu: Miało być darmowe #ifyouknowwhatimeans ;)
@wdowapotedlarzu: Jest tam co z dzieciakami oglądać, czy chodzi o sam pociąg?
Za wejście do sklepu nie płacisz, z wyjściem może być gorzej.
Obserwatorium astronomiczne, południk 0 i ładny widok na Canary Wharf, ale ile razy jechałem DLR tyle razy widziałem podjarane dzieci na pierwszych siedzeniach więc coś w tym jest :)
O! Emirates Air Line też warto. Koszt prawie żaden.
A, jeśli dzieci są fanami Harrego Pottera to pokaż im peron 9 3/4 na King's Cross
@wdowapotedlarzu: Za Emirates Air Line.
Zakładając, że jest Was 2+2 to wychodzi £10.20 czyli jakieś 60 zł w jedną stronę.
Jak zapłacisz Oysterką jest taniej. 3.40 dorosły, 1.70 dziecko.
https://tfl.gov.uk/fares-and-payments/fares/emirates-air-line