Wpis z mikrobloga

@pstjepan: nie radze jesli nie masz drugiego telefonu. Kazdy ma inneprzypadlosci z wersja preview - ja musialem restartowac telefon po kazdorazowym wlaczeniu wifi. Ktos inny ze znajomych nie mogl dzwonic, poniewz karte sim telefon widzial ale aplikacja dzwonienia nie. Pozatym mnostwo bledow jeszcze jest, ktorepredzej ciebie zniecheca niz przekonaja do systemu.
@pstjepan: Podobno na 640 działa ok, dzisiaj wieczorem ma wyjść nowy build, który teoretycznie powinien działać lepiej niż poprzednie kompilacje. Najlepiej poczekaj do jutra, na wpworld.pl w komentarzach zawsze piszą jak im się sprawuje na ich telefonach. U mnie na 930 nie było większych problemów.
@Khalzur: były. Próbowałem wszystkiego. Instalowałem na Lumii 635 jakoś w styczniu, porzuciłem zabawę z WP10 w czerwcu - przez ten okres wyszły 3 czy 4 poprawki, które naprawiały jedno i psuły drugie. Miałem np. problem z najprostszą aplikacją ever - kalkulator. Klikając na kafelek wyskakiwało mi okienko, że takiej aplikacji nie ma i czy chcę ją kupić w markecie. Były też takie kwestie, że zacinał mi się ekran blokady (raz musiałem