Aktywne Wpisy
blackghost +254
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

klamovsky +7
Mirasy nie mam juz sił, nademną wprowadzili się sąsiedzi i jest tak jak myślałem. Mają inny tryb życia, chodzą spać później niż ja i gdy ja się kładę o 23:00 to oni dopiero zaczynają się ogarniać do spania. Wczoraj do 1 w nocy słyszałem dudnienie po podłodze bo chodzili dodatkowo z łazienki słyszałem rozmowy chyba przez wentylacje i ogólnie też słychać w ścianie rury kanalizacyjne jak się myją to się niesie po
Po dwóch latach NEWAG S.A. pobił swój poprzedni rekord prędkości i na CMK pomiędzy Psarami a Górą Włodowską pojechał z prędkością 226 km/h. Impuls 45WE wyprodukowany na zlecenie Kolei Mazowieckich jest najszybszym pojazdem skonstruowanym i wyprodukowanym w Polsce.
Ciu-ciu.
#polska #kolej #pociagi #newag #impuls #zainteresowania #pociagiboners #mikroreklama
źródło: comment_DC7FZ0L3BLqWYBpz8fpXCBKAsyrbevGx.jpg
Pobierz@Baron_Al_von_PuciPusia:
@eyeti:
Wszyscy dobrze wiemy, że to Newag jest lepsza firma ale czemu to o pesie jest ciągle głośno czemu to do nich jeżdżą politycy na pokazy? Jakie układy za tym stoją?
Jak tam sprzedaż na eksport w Newagu?
Ja bym powiedział, że te firmy mają różny model biznesowy.
źródło: comment_RffoZZl2hpLLvIScYaklYktZe23rUeZH.jpg
PobierzOwszem może przesadziłem, ale patrząc na ilość ostatnich wtop i opóźnień - zdecydowanie lepsza.
@Reggy: z tego co pamiętam to rynek kolejowy to taki fakt lub se, prawda?
@Reggy: a o problemach pisze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andczej: RK jest sponsorowany przez Pesę :D
źródło: comment_w4W4jGlNJMXc1ha4mM45xYG84thfVSB5.jpg
PobierzA za nim Krakowiak jako przejazd techniczny = umarł.
w dodatku dopóki nie było informacji o tym, że będzie opóźnienie w Dartach, to ciągle pojawiały się w różnych miejscach człony Darta, roiły się i troiły na terenie Pesy, czasem cały skład stał
ale od czasu informacji, w jednym miejscu stoją dwa człony, które od przynajmniej dwóch tygodni nie