To uczucie gdy wchodzisz w listę osób zakopujących twoje znalezisko i jest tak tęczowo, że aż oczy pieką xD Dziękuję wam neuropejczycy za zainteresowanie!
@Majk_: tak buldipiliście o zakopfesty prawackie, a później spuszczaliście się nad banami dla prawaków za manipulacje głosami, a o-----------e teraz dokładnie to samo. Hipokryzja na wypoku sięgnęła zenitu xD
@desensitization: jeżeli nie odróżniasz manipulacji za pomocą botów i skryptów autowykopujących od zapoznania się z treścią znaleziska i zakopaniu go za informację nie prawdziwą, to nawet mi ciebie nie żal.
@grzegorz-zielinski: dobra, takie tanie tekściory to możesz sprzedawać administracji, serio xD Nie mam bólu dupki, po prostu wróciłem po półrocznym sztumie i widzę jak dużo się tu zmieniło. Miłego zakopywania.
@grzegorz-zielinski: Dobrze Grzesiu. Twoje zainteresowanie moją dupą mnie trochę przeraża, ale przynależność zobowiązuje. Dobra, nie mam czasu na słodkie przekomarzanie się. Zasilasz zacne elitarne grono. Elo ( ͡°͜ʖ͡°)
Dziękuję wam neuropejczycy za zainteresowanie!
http://www.wykop.pl/link/2725661/eng-feminista-zabranianie-swojej-zonie-spania-z-innymi-mezczyznami-to-seksizm/#votersBury
#neuropa #zakopujzneuropa #cotenwykop
Komentarz usunięty przez autora
Twój ból dupki tylko to potwierdza.
@desensitization: takie tanie tekściory o braku bólu dupki to możesz sprzedawać kolegom od wrzucania pierdów na wykop, serio xD