Aktywne Wpisy

michalxd21 +87
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

Czy da sie w c# zrobic liste pętli ? tak że jak będzie spełniony jakiś warunek to zrobi mi losową pętle z listy ?
@pr0t3r: eeee
kurde zle napisałem
chicałem zrobic List<>. aby do niej dodac funkcje void . a następnie losowo wybierac funkcje z tej listy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@pr0t3r: eeee...
Mozesz zrobic liste funkcji i losowo wybierac z niej element ?
http://stackoverflow.com/questions/3767942/storing-a-list-of-methods-in-c-sharp
Tylko zamiast pętli na końcu losujesz konkretny element.
@zielonymirek: @Bauzzer: @edgar_k: