Wpis z mikrobloga

Wykopki, chciałem się doradzić, czy stylus (rysik) w waszym Galaxy Note 4 tak bardzo wam przypadł do gustu i jest na tyle użyteczny, że nie wymienilibyście swojego smartfonu nawet za nadchodzący Xiaomi Mi5?
#kiciochpyta #android #samsung #note4
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pyxelr: notatki robię tekstem klawiatury, do tego rysunki. Rzeczy typu obróbka zdjęć, przycinanie itp - rysik. Notatka z akcji, wyjmuje rysik, pukam 2 razy w ekran i mogę pisać np. numer telefonu, który potem 1 kliknięciem mi rozpozna.
  • Odpowiedz
@fstab: No, no, właśnie przymierzam się do N910C całe wakacje. Myślałem, że może jednak to Note5 będzie w moim sercu, ale po tym co Samsung odwalił to odpada pernamentnie.
Ostatnio Xiaomi Mi5 strasznie zachęca specyfikacją, ale chyba jednak nie polecę jak typowy sebix na "cyferki w parametrach", a zostanę przy Note4. W Xiaomi ciekawi mnie także nakładka, którą każdy tak sobie zachwala, ale ta obecna w Note'ach imo lepsza, tym
  • Odpowiedz
@fstab: aj tam aj tam... Za to ma gesty i dodatkowe akcje ikon. Np. 1password odpalam obracając dwa palce w kierunku przeciwnym do wskazówek zegara, a pociągnięcie do góry ikonki Maps automatycznie mnie nawiguje do domu używając google maps. (ikonka maps to folder tak btw)
  • Odpowiedz