Aktywne Wpisy

darkinvaider +3097
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -

elektryk91 +152
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23

Pokój który będę remontować ma ~4x2m, i ma jedno okno (wyłaz dachowy) przez które wpada stosunkowo mało światła. W pokoju spędzam tym większość część dnia ~12-14h (biuro). Myślałem o jasnych panelach (białych) + grafitowy kolor ścian ale nie wiem czy nie będzie to zbyt przytłaczające ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Z drugiej strony, na suficie (pod kątem jest :D) jest coś w stylu hm białej boazerii? Więc jak pomaluję ściany na biało / jasno, to nie będzie kontrastu i wg mnie będzie się to zlewać...
#remontujzwykopem #remont #budownictwo #wnetrza #architektura
Raczej na Twoim miejscu szedlbym w biale sciany i panele w odcieniu niebzyt ciemnego drewna. Kontrast mozna wyciagnac ciemniejszymi meblami i dodatkami (lampka, doniczka, ciemna grafika na plotnie lub obraz, mata przed biurkiem, fotel, drzwi). Biala boazeria bedzie pasowac do scian, jesli jest biala, a nie zzolknieta ;). Pewnie bedzie ja trzeba lekko odswiezyc -
Komentarz usunięty przez autora