Aktywne Wpisy

w__w +165
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Śmieszne są wykopki "HURR DURR CO TE WEGEZJEBY, SAM BYM U--------Ł GŁOWE KURZE, PATRZ JAKI ZE MNIE SAMIEC ALFA!!!".
Nic dziwnego skoro od dziecka wam wmawiano, że to nic złego i tak należy robić. To się nazywa indoktrynacja, muslimy też nie widzą nic złego w zabijaniu innowierców.
#bekazmiesiarzy #wegetarianizm końcówka wpisy dla #bekazwegetarian
źródło: comment_d2r3Ysh7Bb0LRCNvHLAoJnAKxyU6sqR5.jpg
Pobierz@Life_will_kill_ya: pasożyty cie atakują i masz prawo je zabić. Tak samo masz prawo kontrolować populacje zwierząt gdy ich liczebność jest niebezpieczna.
Ekosystem jest zmieniony to fakt,ale są lepsze metody niż mordowanie symboli naszej fauny bo ryzyko ataku wzrosło o 0,005 %
Jeśli nie widzicie różnicy między człowiekiem, który rozwinął się na tyle, że stworzył cywilizację i defacto panuje na całej planecie ( inb4 szczury i karaluchy też) a zwierzętami, gdzie najsprytniejsze potrafią jedynie użyć kamienia jako broni to jest mi was szkoda.
Jestem ciekaw jakie macie poglądy na temat kary śmierci i aborcji.
@shaun_the_sheep: ale co to zmienia? To, że zwierzęta są głupsze od ludzi oznacza, że można je pozbawić naturalnego cyklu rozwoju
Kara śmierci dla bezwzględnych morderców, aborcja tak ale tylko w szczególnych przypadkach.
@shaun_the_sheep: Dokładnie! Skoro natura wylosowała nas na jednostki mające świadomość na tyle rozbudowaną, że rozumiemy dobro i zło to może czas pokazać, że potrafimy patrzeć z szacunkiem także na inne zwierzęta? Czemu pomimo tego, że jesteśmy tak bardzo zajebiści opieramy się na pierwotnym instynkcie i chęci zabijania? Nie możemy wznieść
@shaun_the_sheep: http://imgur.com/a/BqPzT
Po pierwsze: rozmawiamy o sytuacji obecnie wyłącznie teoretycznej.
A po drugie: nikt nie wyda zakazu hodowli świń z dnia na dzień. Ten proces będzie