Wpis z mikrobloga

#csgobets #csgolounge #csgodds

Mecze EU 29/7/2015

Dzisiaj bardzo słaby dzień, nie chce mi się nawet pisać dłuższych analiz do tych meczy, szczególnie po wczorajszym pechowym dniu. Osobiście polecam skipnąć wszystko, ewentualnie wybrać sobie jeden z zasugerowanych przeze mnie underdog'ów. Co do wczoraj - dałem wam 4 underdog'i z czego wszedł ten najmniej spodziewany czyli Gamers2>Dignitas. Property ugrało pierwszą mapę z HR, jednak nie byli w stanie zdobyć drugiej i zamknąć spotkania na swoją korzyść. Kinguin z 85 procentami wygrał z Melty dopiero po dogrywce. Tym samym - niestety odnotowaliśmy wczoraj stratę. Gdyby jednak weszły mecze Kinguina i Property, zamiast około 2 euro straty mielibyśmy ok. 12-13 euro zysku. Mam nadzieje że dziś będzie lepiej.

UX vs. Piter
BO3 18.00
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 40-60
Moje oddsy : 50-50
Mój bet : SKIP. Jeśli chcecie jednak obstawić ten mecz - polecam ICB/Low na UX, dopóki są underdog'iem.

nEophyte vs. Orbit
BO3 18.00
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 84-16
Moje oddsy : 70-30
Mój bet : SKIP.

CCG vs. Volgare
BO3 16.00
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 25-75
Moje oddsy : 50-50
Mój bet : Low/Med na CCG, dopóki Volgare ma więcej niż 67 procent. Volgare to oczywiście drużyna lepsza i bardziej doświadczona - jednak tak jak pisałem poprzednio - lubująca się w sprzedawaniu meczy. Moje oddsy to 50-50 bo jest 50 procent szans na to że Volgare sprzeda ten mecz :D

Infused vs. SpaceS
BO3 20.30
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 15-85
Moje oddsy : 25-75
Mój bet : SKIP.

E-Frag vs. ROCCAT
BO1 21.00
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 70-30
Moje oddsy : 60-40
Mój bet : Low na ROCCAT. Bardzo ryzykowny mecz!

Kinguin vs. Publiclir
BO1 23.00
Lounge oddsy (na czas dodawania wpisu) : 84-16
Moje oddsy : 75-25
Mój bet : ICB/Low na Kinguin. Wczoraj w BO1 Melty doprowadziło do OT z Kinguinem - także było blisko. Liczę że dziś będzie podobnie, jednak nie będę przesadzał ze stawką.

Legenda :
ICB - 4 itemki po 0.04-0.08
LOW - 1-3 procent ekwipunku
MED - 3-5 procent ekwipunku
HIGH - 6-10 procent ekwipunku

Moje typy i analizy zawsze znajdziesz na mikro z tagiem #csgodds także zachęcam do kliknięcia "obserwuj". Poza tym swoje analizy wrzucam też na csgodds.pl

Pamiętajcie że nie dodaję tutaj wszystkich swoich betów. Aby mieć pewność że obstawiacie dokładnie te same mecze co ja - sprawdzajcie mój arkusz na 15-20 minut przed każdym meczem. Jeśli nie piszę o jakimś meczu - oznacza to że go SKIPuje.

FaceBook || Twitter || Wykop || CSGOdds || Arkusz 10$
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konovalovigor7: Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z tego co zauważyłam, to większość Twoich analiz opiera się na ICB na underdoga i tyle. I całkiem bez sensu dawać dzisiaj ICB na Kinguin przy oddsach 84-16, bo żaden z tego zarobek.
  • Odpowiedz
@Qbaz: co nie zmienia faktu że te analizy opierają się na "postaw icb na underdoga" i "gdyby weszło to byłoby na plus, ale nie weszło i jest strata"
  • Odpowiedz
@Lenalee: Ja też nie obstawiam wszystkich underdog'ów jak leci. Typuje gdzie procenty są zawyżone i gdzie underdog ma szanse na upset. Wiadomo że liczba underdog'ów które się obstawia zależy od majętności/rozmiaru eq. Dzisiaj dla osób z małym ekwipunkiem dałem poradę żeby SKIPnąć wszystkie mecze.
@Qbaz Jutro na pewno dodam, dzisiaj po prostu nie było żadnego overdoga godnego zaufania i chociażby mid'a. Wiadomo że jak kapitał to 30 euro -
  • Odpowiedz
http://www.csgonuts.com/history?t1=mousesports&t2=PENTA Jak do tej pory średnio Pencie idzie w meczach z Mouzem, chociaż szanse oczywiście są. Stawiałbym low na Pente gdyby to był mecz online, albo Bo1. Na LANie Mouz ostatnio pokazał się z dobrej strony - także wolałem wybrać inne underdog'i na dzisiaj - np. Volgare z SS, Acer z FlipSid3 (zależy jakie będą oddsy), no i Piter z Kinguin (BO1 i Kinguin pokazał w dwóch ostatnich meczach jak gra online'owe
  • Odpowiedz