Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +137
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
LittleOpa +144
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu

2 lata temu jak chodziłem do licbaza, zajebiscie podobał mi się pewny rozowypasek. No najpiękniejsza ruda kobieta ever. Ale było tak, że spotykałem się z innymi laskami, i jakoś nie miałem czasu/okazji do niej podbić. Ostatnio (no w #!$%@? ostatnio, ze 3 tygodnie temu) po 2 latach zobaczyłem ją w autbusie, wgapiała się we mnie jakby ducha zobaczyła, ale znowu taka sama akcja, że spotykałem się z innym różowym, i nie podszedłem :( Nie ma żadnej szansy, żebym spotkał ją gdzieś na mieście czy coś, teoretycznie mamy trochę wspólnych znajomych, ale nie chce nikogo angażować w "przypadkowe spotkanie", więc postanowiłem iść na skróty i dodać ja na twarzoksiążce. I tutaj pojawia się problem, jak zacząć taką rozmowe, żeby nie wyszło sztywno itp XD W życiu nie pisałem do jakiejś laski tak z dupy, nie znając jej, ale mam wakacje, robota luźna, najnormalniej w świecie mi się nudzi, więc trzeba jakoś temu zaradzić. Jak już nawiąże rozmowę to będzie jak zawsze, czyli z górki :) Czekam na jakieś protipy
#pytanie
#tfwnogf
Co tam
No fajnie fajnie hehe
No u mnie też
Słuchaj chodź na kawę, pogadamy
No w piątek o 18, bo wcześniej jestem zajęty
Ok
Pa ;p
PS. To prawda
a tak na serio to zastosuj to co napisał @durzy_dzik , chyba że nie zanosi się na kolejne spotkanie w autobusie to na pejsbuku napisz coś w stylu:
Siema, widziałem Cię ostatnio w busie i pomyślałem, że może skoczymy na piwo. Mam czas w piątek.