Aktywne Wpisy

CzuowiekPor +22

slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Sprawa jest taka, iż jestem bardzo szczupły mam 62kg przy 180 cm. Czyli żebra prawie widać. Poszedłbym z chęcia na siłownie, ale mam uraz barku poważny po wypadku. I nie jestem nim dzwiagać czy co kolwiek robić.
Ale nasuwa się pytania skoro stosowałem już 5 diet na przytycie, od zjadania 4 pączków dziennie plus zwykłe jedzenie po wpieprzania samych fastfoodów. I żadne z nich nic nie dało.
Więc co jeśli zacząłbym wcinać białko serwatkowe w postaci suplów w proszku z mlekiem. Czy to by mi pomogło jeśli nie będe chodził na siłownie ??
#silownia #mikrokoksy #suplementy
Komentarz usunięty przez autora
@Adrian0: Białko nie jest na masę, musisz jeść więcej węgli. Możesz kupić gainera, ale bez ćwiczeń to będzie sam tłuszcz.
NO #!$%@? TE DIETY TO CI CHYBA JAKIŚ FACHURA MUSIAL UŁOZYĆ XDDDD
Widze po sobie, że kiedyś jadłem co chciałem i było mi żebra widać. Teraz już mi się bebzon zatłuszcza i nie wygląda to w żadnym wypadku dobrze. A też szczypior jestem.
186/80-82kg
makaron, ziemniaki, ryż itp. To Cię spasie jak chcesz koniecznie przytyć. Wylicz zapotrzebowanie kaloryczne, dodaj 300-500kcal i patrz co sie bedzie robić. ew dodawaj
Każda szczypa mówi, że je za pięciu, ale jakby to wszystko podliczyć to już tak różowo nie wychodzi, bo albo zje 20 pierogów a później 10 godzin nic nie je, albo własnie zajada się jakimś gównem.