Aktywne Wpisy
nupeq +679
źródło: 1000004681
Pobierz
SilesianPill +69
Ostatni gasi światło
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
źródło: temp_file9211683405029696720
Pobierz

Sprawa jest taka, iż jestem bardzo szczupły mam 62kg przy 180 cm. Czyli żebra prawie widać. Poszedłbym z chęcia na siłownie, ale mam uraz barku poważny po wypadku. I nie jestem nim dzwiagać czy co kolwiek robić.
Ale nasuwa się pytania skoro stosowałem już 5 diet na przytycie, od zjadania 4 pączków dziennie plus zwykłe jedzenie po wpieprzania samych fastfoodów. I żadne z nich nic nie dało.
Więc co jeśli zacząłbym wcinać białko serwatkowe w postaci suplów w proszku z mlekiem. Czy to by mi pomogło jeśli nie będe chodził na siłownie ??
#silownia #mikrokoksy #suplementy
Komentarz usunięty przez autora
@Adrian0: Białko nie jest na masę, musisz jeść więcej węgli. Możesz kupić gainera, ale bez ćwiczeń to będzie sam tłuszcz.
Widze po sobie, że kiedyś jadłem co chciałem i było mi żebra widać. Teraz już mi się bebzon zatłuszcza i nie wygląda to w żadnym wypadku dobrze. A też szczypior jestem.
186/80-82kg
źródło: comment_uvO3t5H8zuF94R0VmijSjy9FFn6bWuGD.jpg
Pobierzmakaron, ziemniaki, ryż itp. To Cię spasie jak chcesz koniecznie przytyć. Wylicz zapotrzebowanie kaloryczne, dodaj 300-500kcal i patrz co sie bedzie robić. ew dodawaj
Każda szczypa mówi, że je za pięciu, ale jakby to wszystko podliczyć to już tak różowo nie wychodzi, bo albo zje 20 pierogów a później 10 godzin nic nie je, albo własnie zajada się jakimś gównem.