Wpis z mikrobloga

• 1
Pytanie do mirkow z wowa. Mam dylemat i licze na pomoc. Oplaca sie kupowac dodatek + prepaid teraz? Nie gralem od czasu WOTLKa a bym troche popykal. Widze tu same negatywne opinie, ale czy jest az tak zle? Najbardziej interesuje mnie end game, glownie PvP.
#wow #worldofwarcraft
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kapik: wow już wieje nudą. Próbowałem wrócić po 5 latach, pograłem miesiąc i stwierdziłem, że nie warto. Tak w ogóle abonament droższy jest.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Hmm, dodatek + pp ponad 200zl, to calkiem sporo. Jeszcze info, ze nie bedzie kolejnych patchy tylko nowy dodatek jak cos, troche mnie rowniez odpycha, nie chcialbym szykowac kolejnej kasy za 3 miesiace na nowy dodatek :/ moze trzeba zostawic dobre wspomnienia po WOTLKu i juz nigdy nie wracac do WoWa?
  • Odpowiedz
@Kapik: nie wracaj do tego dodatku, już nawet blizzard olał draenor wydając ostatni patch do niego raptem pare miesięcy po premierze. Poczekaj do wyjścia nowego dodatku, wtedy WoD wejdzie pewnie do battle chesta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@paqo: dzieki cumplu, tak zrobie. Pod warunkiem, ze faktycznie wejdzie do battlechesta :D z ciekawosci znajde moze jakis priv instant 100 zeby nie byc bardzo w tyle. Swoja droga to szkoda wowa, oby nowy dodatek cos zmienil, i zeby tak ceny obnizyli za abonament przynajmniej o polowe...
  • Odpowiedz
@Kapik: Prawdopodobnie wejdzie, ostatnio Pandaria jeszcze przed wyjściem WoD była dodana do kompletu. Priva raczej nie znajdziesz, nie wiem czy jest jakiś dobry z MoPem, a co dopiero z Draenorem.
  • Odpowiedz