Aktywne Wpisy
pieknylowca +89
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +105

Że to jeden z najbardziej realistycznych seriali o pracy szpitala jaki istnieje.
W House*, Ostrych Dyżurach i innych tego typu codziennie ktoś umiera na chorobę, która zdarza się 2 razy w roku.
Codziennie zderzają się ze sobą 2 autobusy - jeden z dziećmi, drugi z kobietami w ciąży.
Wszystkie badania od ręki, a jeśli nie - to główny bohater sam je przeprowadza.
Cały personel zabiegany, a o pierdołach mają czas pogadać tylko podczas operacji na otwartym sercu (trzeciej tego dnia).
A w Scrubs?
"Dzień dobry pani Sherman. Dzisiaj pobierzemy pani krew, a najpóźniej za 3 dni będziemy mieli wyniki".
"Umówiłem panu tomograf na najbliższy czwartek".
Lekarze przez większość czasu łażą sobie po szpitalu, od czasu do czasu zajrzą do jakiegoś pacjenta, a tak poza tym to po prostu czekają, aż pacjent wyzdrowieje, bo przecież większość chorób diagnozuje się 3 badaniami, a potem przez tydzień albo dwa czeka się, aż będzie można kogoś wypisać.
* Tak, wiem, że House to akurat słaby przykład.
Komentarz usunięty przez moderatora