Wpis z mikrobloga

Jest jakiś sposób żeby szybko wbić 3 poziomy na nowym koncie ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#csgo
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MenToSCK: @SzlachcicPolny: Na uproszczonym 3/4 ludzi to osoby które wbijają lvl (i większości są to odpały) i pojedyncze przypadki tych co robią misje. Na daście fajnie się gra bo pojedynek snajperski jest na całym midzie, nie tylko w dziurze. Zresztą zobacz sobie ile w jedną rundę leci strzałów (celnych) przez bramę :D
  • Odpowiedz
@epll: @SzlachcicPolny: @MenToSCK: no to chyba grać nie potraficie, uproszczony ma to do siebie, że siedzicie ze znajomym na TSie i jak jeden z was zginie to daje info drugiemu gdzie są przeciwnicy bo ma podgląd na wszystkich graczy. Więc użyjcie mózgu a nie cheatów a gra stanie się dla was logiczniejsza. Grając ze znajomym ugrywałem clutche 1vs7 bo mi mówił gdzie są przeciwnicy i byłem
  • Odpowiedz
@CeZ_: Na uproszczonym ugrywałem clutche 1v7 bez infa nawet, więc już sie nie przechwalaj. Poza tym znajomy nie sprawia, że wodzisz celownikiem za typem przez ścianę, a to się teraz dzieje na uproszczonym
  • Odpowiedz
@CeZ_: Tylko znajomy daje ci info dopiero jak zginie. W takim razie dobrych znajomych mają niektóre osoby skoro musiałem w 4-5 meczach odpalać do wh dodatkowo info o nickach żeby zdjąć osobę na midzie która w pierwszych 8 sekundach zabijała przez bramę XD Na uproszczonym obecnie jest rak, sami ze @SzlachcicPolny: graliśmy na początku we 2 bez wh ale szybko zobaczyliśmy, że nie ma to sensu. Co innego
  • Odpowiedz