Wpis z mikrobloga

@FreezMan: Zrobiłem 5 overwatchy, 2 typków to oczywisty WH, jeden absolutnie niewinny, drugi niewinny, ale miał kilka podejrzanych akcji, ale zaznaczyłem, że niewinny. Ostatni za greefing. Do tej pory nie dostałem potwierdzenia, że któryś dostał bana... WTF
  • Odpowiedz
@sveq91: ja nawet nie mam overwatcha tylko zgłosiłem typków którzy czitowali na casualach jak wykonywałem misję. Teraz wszystko z mmów się przesiadło na casuale bo trzeba wbić piąty poziom ;x
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Ja robiłem overwatche nawet jak nie było za nie expa, więc troszkę doświadczenia mam więc jest małe prawdopodobieństwo abym się pomylił z tymi 5 osądami (ewentualnie gościu miał wh a ja zaznaczyłem, że nie ma). Tym bardziej, że jeden gościu z OW strzelał przez ściany więc nie rozumiem dlaczego tego bana jeszcze nie dostał...
  • Odpowiedz
@sveq91: No ok, ale ja też zrobiłem więcej, niż jeden OW, uwierz mi ;) Też nie dostałem nigdy powiadomienia. Co prawda nie daje raporta za to, że koleś ma info (jak to robi wąsacz) ale kilka wskazań na cheaty dałem
  • Odpowiedz
ja nawet nie mam overwatcha tylko zgłosiłem typków którzy czitowali na casualach jak wykonywałem misję. Teraz wszystko z mmów się przesiadło na casuale bo trzeba wbić piąty poziom ;x

@stresS:
  • Odpowiedz