Aktywne Wpisy

tojapaweu +145
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +345
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

Tu Orbit ale już nie jako stary Orbit tylko nowy :) Stronę ogracbukmachera prowadzi teraz inna osoba i chcemy ją rozwinąć oraz udoskonalić.
Jeśli szukasz naprawdę wartościowych typów bukmacherskich ale nie typu Pal/przegryw/ombi :) to zapraszamy do naszej grupy z naprawdę dobrymi typerami. Skuteczność typerów jest bardzo wysoka i to wielu, a nie tylko jednego.
Mamy także swojego typera, który wykręca od 3 miesięcy bardzo wysokie zyski. Wiele osób lub na stronie (chacie) to potwierdzi - zresztą statystyki na forum są do wglądu.
Od czerwca wchodzi do pakietu również typer, którego ostatnie 3 miesiące do wczoraj wyglądają tak jak na załączonym zdjęciu (dokładne info po dołaczeniu do grupy na fb). Są to stawki tylko przykładowe bo wiele osób gra za większe stawki, część tego typera gra progresją i zarabia dobrą wypłatę w miesiącu bo typer ten od pażdziernika nie przegrał więcej niż 2 mecze pod rząd (wcześniej nie wiem jak było bo nie znam realnych statystyk).
U nas każdy znajdzie coś dla siebie - zarówno Ci, którzy chcą często grać i dużo typów obstawiać, jak również Ci którzy nie mają czasu i mogą grać tylko okazjonalnie. Mamy też przyzwoite ceny zrzutki i będziemy szybko wysyłać typy.
Typer z załącznika gra tylko w weekendy dając po 2 lub 3 typy wtedy. Grając tylko jego przez ostatnie miesiące prawie kompletnie nie ma z tym pracy, problemu ze złapaniem przyzwoitych kursów, a już przy stałej stace 100 zł można kilkaset złotych miesięcznie zarobić. Idą wakacje, kończy się powoli sezon więc warto wykorzystać jeszcze czerwiec aby zarobić na wakacje :)
Podoba Ci się taka skuteczność? Dołącz do nas - szczegóły odnośnie typerów, warunków, statystyki - proszę dołączyć do grupy https://www.facebook.com/groups/1393857944263881/ - promocyjna cena do końca dnia!
Powodzenia :)
#typyzorbity
#bukmacherka
źródło: comment_WpaCuwJRejTwZUifLhg2xY4CYM5fqzRU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora