Aktywne Wpisy

Grooveer +4

KarolaG17 +49
Ale z tego #!$%@? szambo...
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD

Pan Bóg i Św. Piotr ogłosili przetarg na budowę bramy niebiańskiej. Pierwszy zgłosił się Arab.- Masz projekt? - pyta Bóg.- Mam - odpowiada Arab.- Masz kosztorys?- Mam.- To ile Ci wyszło?- 900 milionów.- A dlaczego aż tyle?- No cóż, 300 mln na materiały, 300 mln na robociznę, 300 mln zysku.- Dobra, dziękujemy, odezwiemy się jak podejmiemy decyzję - mówi św. Piotr.Następny wchodzi Niemiec.- Masz projekt? - pyta Bóg.- Mam - odpowiada Niemiec.- Masz kosztorys?- Mam.- To ile Ci wyszło?- 1,5 miliarda.- A dlaczego aż tyle?- No cóż, 500 mln na solidne niemieckie materiały, 500 mln na rzetelną niemiecką robociznę no i 500 mln zysku.- Dobra, dziękujemy, odezwiemy się jak podejmiemy decyzję - mówi św. Piotr.Następny wchodzi Polak.- Masz projekt? - pyta Bóg.- Nie - odpowiada Polak.- Masz kosztorys?- Nie.- A ile chcesz za robotę?- 3 miliardy 900 milionów.- Skąd Ty wziąłeś taką kwotę?!- No cóż, miliard dla Pana Boga, miliard dla Św. Piotra, miliard dla mnie, a za 900 mln arab zrobi bramę.