Wpis z mikrobloga

Codzienna dawka raka: http://www.wykop.pl/link/2565205/how-to-get-laid-in-poland-krakow-amp-warsaw/

Nic nowego po tym nagraniu się nie dowiedziałem, Polki to #!$%@? znane na cały świat i jak widać cały czas pracują na taką ocenę (...) Przez ostatnie lata, #!$%@? jeździły na seks wakacje i przywoziły bękartów w brzuchu, a teraz sami przyjeżdżają

Są też fachowe badania:

average joe (3-5/10)+ zagranmaniczny = Polak 10/10, dla 80-90% rodaczek

A to dopiero początek.

#shitwykopsays
  • 6
Chciałbym, żeby znaczyło się jakoś #!$%@?, tj. np. tatuaż na czole, czy coś, żebym wiedział z kim mam do czynienia, to wtedy od razu bym kogoś takiego unikał. Właściwie to więcej zmian powinno być, zrobiłbym porządek. Fiuta zardzewiałym gwoździem przybić, jak ktoś nie jest w stanie go kontrolować, a z kobietami podobnie (...) Nie żebym był jakimś religijnym fanatykiem, ale tak mnie ciężką ręką wychowano, w zgodzie z jakimiś tam wartościami

<3
@Poczmistrz_z_Tczewa: słodki Jezu dlaczego ja tam wszedłem?
takiego stulejarstwa już dawno nie było.
Wykopkom tak trudno zrozumieć, że całe ludzkie postrzeganie atrakcyjności płci przeciwnej rozbija się o posiadanie potomstwa, dlatego mężczyznom podobają się duże cycki i wyraźnie zarysowane biodra, a kobietom duży wzrost, władcze, pewne spojrzenie i posiadane zasoby? Dlatego samiec pochodzący z bardziej zamożnego stada, jest atrakcyjniejszy od samca pochodzącego ze stada samicy, bo prawdopodobieństwo posiadanych przez niego większych zasobów
Chciałbym, żeby znaczyło się jakoś #!$%@?, tj. np. tatuaż na czole, czy coś, żebym wiedział z kim mam do czynienia, to wtedy od razu bym kogoś takiego unikał. Właściwie to więcej zmian powinno być, zrobiłbym porządek. Fiuta zardzewiałym gwoździem przybić, jak ktoś nie jest w stanie go kontrolować, a z kobietami podobnie (...) Nie żebym był jakimś religijnym fanatykiem, ale tak mnie ciężką ręką wychowano, w zgodzie z jakimiś tam wartościami

@