Tadam!!! Wczorajsze, mało znaczące 24km na MTB. Dzisiejszy wyczyn w postaci 170km. Moja życiówka, i nabrałem ochoty na więcej. Trasa: Nisko- Frampol- Szczebrzeszyn- Zwierzyniec- Biłgoraj- Nisko. Były podjazdy, były zjazdy, były ładne widoki, czyli wszystko to, co tygryski lubią najbardziej ;)
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania !Dzięki niemu unika się błędów w działaniach !Pobierany jest zawsze ostatni wynik !Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
@LubieChrupac: On nie sam kręci, tylko z całym wykopem objeżdżają równik... sprawdź pierwszy tag @Rydzek: Bolą nogi po tych 170? Jak często jeździsz że masz formę na tyle?
@lochfyne: w tym roku mam przejechane 3120km, a w maju już 832km. Staram się jeździć jak tylko mam czas, a głównie są to trasy 40-80km. Coś dłuższego, trafia się rzadko (chociaż coraz częściej). Nogi nie bolą, pewnie jutro będę coś czuł, jak to często bywa. Bardziej tyłek boli ;p @LubieChrupac: do śmierci może się uda :P
@Rydzek: Szczerze myślałem, że jakieś takie indywidualne wyzwanie przed 30 lvl, 40lvl, ślubem :-) Największy rowerowy maniak jakiego znan miał przejechane ponad 24 tyś. kilometrów w roku. Przeczytałem 170 km w jeden dzień to myślałem, że spotkałem podobnego zapaleńca z ambicjami hehe.
@LubieChrupac: nieee, są tu goście co dużo więcej jeżdżą ode mnie. W tej naszej zabawie jestem dopiero na 14 miejscu z przejechanymi 3247km, pierwszy ma ponad 12000 ;)
@Rydzek: kiedyś między szczebrzeszynem a gorajcem, jak jest ten zajebiście dlugi zjazd to prawie mi się wiewiórka pod rower #!$%@?. ( ͡°͜ʖ͡°) na szczęście bb7 daje radę, az czułem w łapach to hamowanie.
@Cenwargh: hmmm z takiego dystansu to przychodzi mi do głowy: 1. pętelka przez Stalową- Pysznicę- Kłyżów- Zarzecze (asfalt + ścieżki rowerowe) 2. od Niska prosto w stronę Przyszowa (10km); przy wjeździe do Przyszowa skręcamy w lewo w drogę asfaltową i trzymamy się jej przez ok 5km; później skręcamy w lewo w kierunku Maziarni i dalej przez las w stronę Niska (100% asfalt, ok 29km) 3. jedziemy w kierunku Nowosielca i niecały
Tadam!!!
Wczorajsze, mało znaczące 24km na MTB.
Dzisiejszy wyczyn w postaci 170km. Moja życiówka, i nabrałem ochoty na więcej. Trasa: Nisko- Frampol- Szczebrzeszyn- Zwierzyniec- Biłgoraj- Nisko. Były podjazdy, były zjazdy, były ładne widoki, czyli wszystko to, co tygryski lubią najbardziej ;)
#rowerowyrownik #100km
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
@Rydzek: Bolą nogi po tych 170? Jak często jeździsz że masz formę na tyle?
Nogi nie bolą, pewnie jutro będę coś czuł, jak to często bywa. Bardziej tyłek boli ;p
@LubieChrupac: do śmierci może się uda :P
1. pętelka przez Stalową- Pysznicę- Kłyżów- Zarzecze (asfalt + ścieżki rowerowe)
2. od Niska prosto w stronę Przyszowa (10km); przy wjeździe do Przyszowa skręcamy w lewo w drogę asfaltową i trzymamy się jej przez ok 5km; później skręcamy w lewo w kierunku Maziarni i dalej przez las w stronę Niska (100% asfalt, ok 29km)
3. jedziemy w kierunku Nowosielca i niecały