Aktywne Wpisy

Eurypides +395

Slavian4k +174
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do

I tak dobrze, że coś się zaczęło dziać, że społeczeństwo zaczyna pokazywać, że ma dość tego betonu jakim jest rząd. Teraz jest jeszcze za wcześnie, ale myślę, że w następnych wyborach taki Kukiz, Kowalski albo Wilk mogą mieć realną szansę w tej nierównej walce.
Mam nadzieję, że się mylę, ale boję się, że po tych wyborach nic się nie zmieni.
#polityka #wyboryprezydenckie2015 #oswiadczeniezdupy #chybatrocheprzegryw
@Hrabia_Heheszko: To ona ma jakiekolwiek poparcie?
@michalo94: wydaje mi się, że dużo wyborców, którzy w jakimś stopniu nie chcą Dudy i Komorowskiego, a nie do końca zgadzają się z Kukizem i Korwinem (jeśli nie słyszeli o pozostałych) mogą