Wpis z mikrobloga

Jesteście bandą dzieci z klapkami na oczach. Dla was wszystko jest czarne lub białe. Ludzie o skrajnych (lewica/prawica jeden #!$%@?) poglądach są po prostu niedorozwinięci.
Rozumiem jeśli masz 15 lat, poczekaj. Zauważysz z czasem i doświadczeniem, że są inne barwy.

Ostatnio, ciągłe wałkowanie tych samych tematów. Wczorajsze AMA... Żałosne, przykre i takie infantylne zachowanie Wykopków.
Plus inne jak np. rozdajo co drugi wpis, pokażcycki/morde/dupe, Knurów i papież.

Dajcie z 10 plusów, żeby kuce zobaczyły, będą mieli gdzie wstawiać "śmieszne", obraźliwe obrazki i tak usuwam konto, bo (mimo kilku ciekawych osób/tematów)

#!$%@?, WSTYD MI NALEŻEĆ DO TEJ SPOŁECZNOŚCI.

• 16
@dari-dari: ależ proszę bardzo usuwaj.
bo jestem w stanie posluchać bo czasem coś ciekawego ma dopowiedzenia lewica i takie nazwiska jak: miller, zdrojewski czy nałęcz, ale nie kogoś kto zmienia poglądy co 3msc do tego jest ukryta opcja PO-parti matki.
@dari-dari: Ojej, Wykop nie lubi twojego idola, faceta którego pomysłem na silną Polskę jest wprowadzenie do sejmu gejów, lesbijek i transseksualistów. No ja się pytam dlaczego nikt go nie traktuje poważnie? Proszę traktować poważnie Palikota! Natychmiast! Proszę go lubić, a nawet kochać! I to nie tylko miłością przyjacielską!
@dari-dari: tez mi wstyd za Mirków, myślą że wszystko wiedzą a gówno wiedzą. Narzekają na mainstrimowe media a sami wykopują takie rzeczy, ze tworzą na głownej najczesciej subiektywny ściek, myślą ponadto że są tacy niezależni i tylko oni nie są lemingami, że są niezależni, a to gowno prawda bo tez mają przeprane mózgi. Oczywiscie znajdą się prawilne Mirki, ale to mniejszosc niestety na tym portalu.