Aktywne Wpisy

dddobranoc +570
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka

T_W_O_J_S_T_A_R_Y +141

Rozumiem jeśli masz 15 lat, poczekaj. Zauważysz z czasem i doświadczeniem, że są inne barwy.
Ostatnio, ciągłe wałkowanie tych samych tematów. Wczorajsze AMA... Żałosne, przykre i takie infantylne zachowanie Wykopków.
Plus inne jak np. rozdajo co drugi wpis, pokażcycki/morde/dupe, Knurów i papież.
Dajcie z 10 plusów, żeby kuce zobaczyły, będą mieli gdzie wstawiać "śmieszne", obraźliwe obrazki i tak usuwam konto, bo (mimo kilku ciekawych osób/tematów)
#!$%@?, WSTYD MI NALEŻEĆ DO TEJ SPOŁECZNOŚCI.
@Angel_of_death:
Konto od 4 miesięcy, xDD
bo jestem w stanie posluchać bo czasem coś ciekawego ma dopowiedzenia lewica i takie nazwiska jak: miller, zdrojewski czy nałęcz, ale nie kogoś kto zmienia poglądy co 3msc do tego jest ukryta opcja PO-parti matki.
@Flypho: Pani w podstawówce powinna nauczyć Cię czytania ze zrozumieniem. Nie przedstawiałam swoich poglądów politycznych w powyższym poście.