Aktywne Wpisy

MonazoPL +232
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
robert-kuzba +108
źródło: list do psiarzy
Pobierz

Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi nagła potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Jedna wpada na pomysł:
- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie.
Jak powiedziała , tak zrobiły....
Na cmentarzu siedział znudzony grabarz.Jak zobaczył co się dzieje postanowił zrobić im kawał i je nastraszyć! Wyskoczył z krzaków w prześcieradle przeraźliwie krzycząc....
Kobiety w wielkim popłochu zaczęły uciekać...
Na drugi dzień mężowie tych pań spotykają się w barze.Jeden z nich mówi:
- Nawet sobie nie wyobrażacie co się stało! To koniec mojego małżeństwa!
- Dlaczego?
- Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek!
Na to drugi:
- To nic chłopaki...Moja wróciła pijana, bez majtek i z podartą sukienką.
- To jeszcze nic, mówi trzeci: moja żona wróciła pijana, bez majtek z podartą suknią i w szarfie z napisem "Nigdy Cię nie zapomnimy: chłopaki z Radomia..."
#humor #kawal #dowcip #heheszki