Aktywne Wpisy

mirko_anonim +56
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

KotZWorka +55

Na początku jak to bywa nie zwracałem na dziwne działanie itp. bo myślałem że muszę się do niej przyzwyczaić no ale po około tygodniu zacząłem się zastanawiać bo dalej dziwnie działała, więc pomyślałem że podkładka jest zła wiec brałem przeróżne rzeczy pod nią od teczek na dokumenty, białe kartki, czarne matowe maty plastikowe, po przez koszulki przeróżnego materiału i przeróżnego koloru, nie widząc żadnej poprawy, i różnicy w działaniu. Obecnie mam rozłożoną czarną koszulkę i dalej dziwnie działa. A mianowicie czasem przy przesuwaniu kursora jakby się zacinała. Podczas robienia kółek tak by nadgarstek był w miejscu (przesuwanie myszki tylko palcami) kursor owszem zatacza kółko podobny obszary ale obszar ten zmienia swoją pozycję, jak zaczynam na środku monitora i robię małe kółeczka to po kilku kółeczkach robię je w którymś z rogów monitora.
Do tej pory sprawdziłem różnego rodzaju podkładki, wymieniałem baterie, i sprawdzałem na starej myszce czy występują takie przesunięcia i nie nie występują. Tak więc jakaś rada ? Co mogę zrobić ? Co może być tego problemem ?
#komputery #pomocy #myszkomputerowa
@dom3ll: przewodowa czy też bez przewodowa nie powinna tak wariować.
Komentarz usunięty przez autora