Aktywne Wpisy
taxi_driver92 +29
Ustalam z rana z różową konkretną godzinę wyjazdu, bo wracamy ze świąt do wojewódzkiego autem, ja prowadzę. Różowa 5 min przed ustaloną godziną pisze mi, że ona będzie jeszcze piła kawę i żebym za 20min przyjechał... Doskonale wie, że temat punktualności jest dla mnie ważny, bo nie raz o tym rozmawialiśmy, a i tak odstawia taki numer. Wiem, że dla większości może to się wydawać śmieszne, ale mnie c--j strzela. #zwiazki
JanDzbanPL +75
O jak gniję z gościa xDDD Kilka dni przygotowań... wpisu na mirko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Za dużo czasu na bezrobotnym. Warto tak, dla lizania się po fiutach z lokalnym lewactwem? źródło: http://www.wykop.pl/wpis/12170771/#comment-37698673
A skutki ogólnopolskie tej wielodniowej kampanii można zobaczyć tutaj:
http://www.wykop.pl/wpis/12196623/korwin-sondaz/
Dwa wpisy orania kuców i już wzrost o 3 p.p. Aż się boję pomyśleć co to będzie po niedzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #2zdrajcy #4konserwy #4kuce
@Velati: Ale co w tym złego? Ja jedną listę kłamstw i hipokryzji korwina robiłem ponad tydzień.
Komentarz usunięty przez autora
+prowadź grupę manipulującą znaleziskami na wykopie
+wyrzucaj ludzi, którzy mając życie poza internetem, zbyt późno odczytywali posty
+czepiaj się o to, że ktoś poświęca czas na wykop
+na złośliwości+merytorykę odpowiadaj jedynie złośliwościami, bo tylko to jesteś w stanie zrobić
1. nie prowadziłem żadnej grupy
2. jak ktoś siada do neta raz na 24h tzn. że nie ma życia? ok....
3. no to jest właśnie oznaka braku życia, przygotowywanie wpisu przez kilka dni na mirko... pozdro
4. na jaką merytorykę? koleś bezczelnie manipuluje i przy tym obraża innych a potem płacze, że nikt z nim nie chce dyskutować
Rzeczywiście, należy się wielka beka, za takie coś.
Beka to by była jakbyś merytorycznie na nie odpowiedział i obalił jego argumenty.
Kuce od początku wykopu wrzucają tu pro-korwinowe treści i dopiero teraz w jednym sondażu jego partia przekroczyła próg wyborczy.
I zaprzeczam, że to była grupa spamująca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Velati: Eh lewaku lewaku...