Wpis z mikrobloga

Karolak przez kilka dni będzie przygotowywał wpis na mirko:

Miło słyszeć. Będą kolejne. W następnym największa masakra w historii Wykopu, zapnij pasy. Ale tym razem przysiądę na dłużej, więc może to zająć parę dni.

O jak gniję z gościa xDDD Kilka dni przygotowań... wpisu na mirko ( ͡ ͜ʖ ͡) Za dużo czasu na bezrobotnym. Warto tak, dla lizania się po fiutach z lokalnym lewactwem? źródło: http://www.wykop.pl/wpis/12170771/#comment-37698673

A skutki ogólnopolskie tej wielodniowej kampanii można zobaczyć tutaj:
http://www.wykop.pl/wpis/12196623/korwin-sondaz/
Dwa wpisy orania kuców i już wzrost o 3 p.p. Aż się boję pomyśleć co to będzie po niedzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #2zdrajcy #4konserwy #4kuce
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Velati:
+prowadź grupę manipulującą znaleziskami na wykopie
+wyrzucaj ludzi, którzy mając życie poza internetem, zbyt późno odczytywali posty
+czepiaj się o to, że ktoś poświęca czas na wykop
+na złośliwości+merytorykę odpowiadaj jedynie złośliwościami, bo tylko to jesteś w stanie zrobić
  • Odpowiedz
@wspolrzednebiegunowe:
1. nie prowadziłem żadnej grupy
2. jak ktoś siada do neta raz na 24h tzn. że nie ma życia? ok....
3. no to jest właśnie oznaka braku życia, przygotowywanie wpisu przez kilka dni na mirko... pozdro
4. na jaką merytorykę? koleś bezczelnie manipuluje i przy tym obraża innych a potem płacze, że nikt z nim nie chce dyskutować
  • Odpowiedz
@Velati: Beka z lewactwa, za to, że przygotowuje merytoryczne, podparte danymi posty?

Rzeczywiście, należy się wielka beka, za takie coś.

Beka to by była jakbyś merytorycznie na nie odpowiedział i obalił jego argumenty.
  • Odpowiedz
@rzep: Beka jest z tego, że koleś poświęca na przygotowanie wpisu kilka dni a efekt z tego jest znikomy. Ja nie mam czasu na dyskusję. Ostatnio to chyba z rok temu się w to bawiłem na wykopie.
  • Odpowiedz
@Velati: Jaki znikomy? Czego ty oczekujesz? Że napisze 5 postów na mirko i wpłynie na ogólnopolskie sondaże? Nigga pls.

Kuce od początku wykopu wrzucają tu pro-korwinowe treści i dopiero teraz w jednym sondażu jego partia przekroczyła próg wyborczy.
  • Odpowiedz
@rzep: Nie, tego nie oczekuję. Wiem, że może przekona tym więcej niż kilka czy kilkanaście osób ale imo wciąż poświęcony na to czas nie jest wart potencjalnego efektu. I reszta kuców uważa tak samo, dlatego nikt mu czasu nie poświęci. My mamy opcję dotarcia do dużo szerszego grona w inny sposób więc nie tracimy czasu tutaj. Czysta kalkulacja. Nie wiem czy zauważyłeś ale aktywność kuców od kilku miesięcy jest znikoma.
  • Odpowiedz
@Velati: Jak dla mnie, to mogło zajmować ćwierć sekundy. Tylko, że wy wykopujecie proepidemiowca, chcącego latać balonikami na Marsa, a koroluk masakruje go czystymi danymi. IMO zaorane ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@FilozofujacaCalka: No i co z tego? Jak dla mnie może sobie chcieć latać na jamniku na Jowisza. A dane za ten okres można przytoczyć negatywne, kwestia wyboru. Oczywiście może sobie koroluk pisać co chce ale nic to nie zmieni. Fajnie spędzać kilka dni na robieniu wpisu na mirko, mając świadomość, że to nie ma na nic wpływu? Imo niezbyt fajnie :)
  • Odpowiedz