Wpis z mikrobloga

@skowyr: haha. A hula? Bo moj ip jest poklejony juz poza ekranem tasma klejaca bo czesci odpadaly, na ekranie tyle pekniec ze kazdy na widok tego telefonu robi wielkie oczy, ale dziala dotyk i wyswietla bez zarzutow. Wniosek: epyl dodaje jakas warstwe na ekranie ajfoniaka tylko po to zeby pekala - innej funkcji nie dostrzegam
@mars91: To chyba jednak jakieś mity, niby mam Lumię a 3 aplikacji naraz normalnie nie da się używać.

Wznawianie...

( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dlatego jeszcze trochę wytrzymam ze swoją L630 i biorę Androida, ale coś porządniejszego. Nie będzie windowsowych ograniczeń i nie będzie cięło.
@windows8: Przestałem hejtować, bo już teraz każdy widzi jak telefony z tym systemem są złe. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mówiłeś coś, że nie oddasz swojej lumnisi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ayasecon: A jak działa? Mi tablet z 1GB ramu na stock romie 4.2.2 był niezdolny do używania. Na HTC 8X (WP 8.1.1, 1GB RAM) nie mam nawet lagów i "wznawiania". A mam zainstalowane około 60 aplikacji i ~2gb wolnej pamięci. Niby takie same parametry a jaka różnica :)
@bezatencji: ma nieco badziewiasty ekran bo tylko w HD no i procesor Intela i przez niego nie wszystkie apki wchodzą. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić, oprócz tego. Wszystko śmiga jak należy... :D
@bezatencji: Hola, hola! Windows Phone miał być inny i nawet 512MB miało wystarczyć i wszystko śmigać w przeciwieństwie do robocika - taki mit został wytworzony wokół WP. A teraz nagle jako linię obrony tego systemu przyjmujesz argument ze strony Androida "kupiłeś złom to masz co chciałeś"?
@windows8: Oprócz funkcjonalności systemu używasz aplikacji, które są pisane mniej lub bardziej 'zasoboprzyjazny' sposób. Np. mojej siostrze Lumia 625 nie laguje, bo nie ma Bóg wie jakich aplikacji wgranych. Nie wiem skąd to zdziwienie, sam WP działa dobrze na 512 MB RAM a Android - wiadomo.

Ja tych mitów nie tworzę, ale śmieszą mnie ludzie, którzy narzekają na WP, bo mają telefon z dwurdzeniowym procesorem i 512 MB RAM i pełno