Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +223
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
bugzer +2
#komputery #internet #pc #gry
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
Jest godzina 22:45
- Widzisz kochanie, tam jest wenus - Wskazał palcem na wschód.
- Czemu milczysz? - Znów się na mnie obraziłaś? Zapytał zaniepokojony
- Dobra, milcz jak chcesz, a ja wrócę do opowiadania.
Chciałbym byśmy kiedyś polecieli na księżyc i byśmy mogli pobyć sami, chciałbym ciągle powtarzać to jak mocno Cię kocham i dotykając Twego ciała doprowadzić Cię do krzyku rozkoszy. Wiem, że marzysz o tym.
- Pamiętasz jak się spotkaliśmy pierwszy raz? - Zapytał rozmarzony
- Sądziłaś, że jestem gwałcicielem i zaczęłaś uciekać, a ja chciałem Ci tylko powiedzieć, że zgubiłaś spinkę do włosów. Heh, jaki był z Ciebie głuptasek, ale mimo wszystko kocham tę nieśmiałość tkwiącą w Tobie. Jedynie szkoda, że nigdy tak naprawdę nie zamieniliśmy ze sobą słowa. Jedyne co powiedziałaś mi, to to, bym się trzyma od Ciebie z daleka, bo wezwiesz policję.
Heh, głuptasku mój, szkoda, że to powiedziałaś, ale i tak możemy być w tym miejscu i mogę Cię dotykać.
Przejechał palcem po jej piersi, a potem zjechał jeszcze niżej, aż do pochwy. Włożył w nią palec i powiedział
- Kochanie, czemu jesteś sucha? - Nie podniecam Cię? - Spytał zawiedzionym głosem
Zaczął ją całować po brzuchu i dotykać piersi. Widać było jak bardzo jest podniecony i nie panuje nad sobą. Zaczął wykręcać jej stuki i bić po brzuchu, po chwili przyłożył usta do jej piersi i jedną z nich odgryzł.
- Wybacz mi skarbie, że to robię, ale nie panuję nad sobą, dobrze, że jesteś martwa i nie czujesz tego bólu
#opowiadanie #nekrofil #seks ##!$%@? #proza