Aktywne Wpisy

hotshops_pl +472
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
strach_na_wroble +124
Czy własnoręcznie narysowana grafika na #dzienchlopaka dla niebieskiego może plusika? (ʘ‿ʘ)
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
źródło: IMG_8008
Pobierz

Elo.
Jest tutaj jakis Mirek z nadmiarem czasu?;p
mam w farcry3 do zebrania jakies znajdzki ktorych totalnie nie chce mi sie robic.
Jak jakis Mirek chce to ma do dyspozycji moja gre, moze sobie nawet zaczac fabule jeszcze raz byleby nabic te acziwki (przedmioty kultu/listy) cos tam sie dostaje za to w grze:P)
(i multi do ogrania, nie gralem nigdy wiec nie wiem czy ktos tam jeszcze jest)