Aktywne Wpisy

marko2 +124
Mieliśmy wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
eaxene +403
Złożyłem już tyle mebli w życiu, że mam achievementa i zdobyłem złotego inbusa.
#chwlesie
#chwlesie
źródło: temp_file1194880619505101413
Pobierz

I dokładnie na tym polega tropienie ruskich agentów przez fejsbukowy profil "rosyjskiej V kolumny w Polsce" i wszelakich "Januszy" - tropicieli ruskiej agentury w Polsce.
Tu jest o tyle lepiej, że faktycznie jest przynajmniej hipotetyczna szansa trafić kogoś kto agentem jest, mała, raczej marginalna ale jest. No, bo z czarownicami to sami wiecie...
Łowcy czarownic bywają dużo bardziej niebezpieczni od samych czarownic. Historia pokazała, że złapano zero czarownic zabijając kilkadziesiąt tysięcy niewinnych osób. Raczej przeciętna efektywność.
#ukraina #rosja #propaganda #maciejczuk
http://solidarni2010.pl//27331-w-internecie-tysiace-ludzi-pracuja-dla-kremla.html?PHPSESSID=646627204a4ef1ae3ee294cbb515ee01
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No to niech wezmą IP, sprawdzą, poblokują. Zmienne zza granicy? Rejestracja z potwierdzeniem mejlowym i akceptacją moderatora po napisaniu kilku komentarzy niewidocznych dla innych osób. Ale wtedy spadłby im ruch, a trolle nabijają wyświetlenia. Więc onet jest współwinny ruskiej propagandzie.
A wracając do pierwszego zdania. Mówimy o tropieniu wsród prawdziwych ludzi z imionami i nazwiskami, a nie bazgrołami anonimów