Hej, hej... Jestem wśród Was. Witam przewdwiosennie. Od dzisiaj będę wrzucał swoje filmiki z kanału yapa.tv. Bardzo liczę na Wasze komentarze. To dla mnie bardzo ważne i inspirujące. A zatem Witka, witeczka!!!!!
@yapatv: No YAPA to przeczcie kultowy jest, wiec jak nie jak tak, ale.. mirki, zaraz po leszku i yapie, zrobi sie tu tłoczno od lalusiów ze wspólnych klanów czy innych wielkich telewizyjnych produkcji...(╯︵╰,)
@yapatv: na wstępie witeczka Panie Krzysztofie ale ja to Pana widzę, jak Pan organizujesz na majówkę wspólną biesiadę, gitarka, trochę rapu, ognisko. Co Pan powiesz? :)
@yapatv: genialnym pomysłem jest styl, jaki Pan obrał. Roczniki 90 i niżej już dawno dorosły, a Pan dalej jest dla nas swego rodzaju ikoną, wtedy był Pan dla nas taki jaki powinien być dla dzieci, teraz chce Pan być taki, jaki powinien być dla ludzi w naszym wieku, aby móc dalej nas 'zabawiać' ( ͡°͜ʖ͡°) Bo to w końcu dalej MY jesteśy Pana targetem.
Fejk bądź nie - Stanowski to pisowski sprzedawczyk co regularnie bywał w Orlenie na dywaniku Obajtka, partycypował w kasie z TVPIS i Funduszu Sprawiedliwości.
źródło: comment_mtCY6g2JWvMBhci7CF1NvHulCP75dKKs.jpg
Pobierz#gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez autora