Wpis z mikrobloga

@WilkBardzozly: byłam ze stopą. Kolano mam chore od 8 lat. ;) Plus jest taki, że spodziewałam się, że będzie tak - wizyta - idź na rtg i umów się na kolejną wizytę - kolejna wizyta za tydzień i dalej się będę męczyć, nie wiedząc, czy nic nie złamałam.
@WilkBardzozly: wracałam z ostatniego egzaminu i facet mnie szturchnął na kostce brukowej, przez co się poślizgnęłam i źle stanęłam. I tak przywitałam moje 3 tygodnie przerwy międzysemestralnej. :]

Zresztą nic to nowego już dla mnie. Drugą stopę mam już tak dopieprzoną, że mam ograniczoną ruchomość, mam jakieś ogólnie problemy ze stawami. Wkurzyłam się tylko, że tym razem mi poszła ta stopa, która była zdrowa. :|

Ot, takie #gorzkiezale ;)
@WilkBardzozly: no niestety, jestem życiowym kaleką. A do tego uwielbiam sport, a przez te kontuzje musiałam go sporo ograniczyć. Chyba końcówka sesji tak na mnie źle działa, bo ostatnią sesję letnią i miesiąc przed przechodziłam o kulach, bo kolejny raz popsułam sobie coś w tamtej stopie. Niestety, zostałam stworzona to bycia leniwcem :D
@zurawinowa: Hmm, bierzesz kredyty w chwilówkach i uciekasz na Gujanę. Mało prawdopodobne by Cie deportowali :) Ewentualnie jak znasz język francuski to polecam Surinam (nie ma podpisanej umowy ekstradycyjnej z Polska) :D