Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1191
stop żaby czas
źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz

Ile giga zajmują wam wszystkie programy wraz z np. bazami części znormalizowanych ( #mechanika #mibm)?
Szykuję się do zakupu dysku #ssd i nie wiem czy 120 giga wystarczy na system + te programy + parę gierek może (jak mnie najdzie xD)
Przy okazji, co jest teraz najlepszym wyborem wśród ssd 120-250 giga? Nadal cruciale i samsungi?
#komputery #kupujzwykopem
btw.
ale bibliteki elementów trochę zajmują, a jeszcze jakby mnie na gierkę naszło to nie wiem czy starczy
chcę w laptopie wywalić napęd optyczny, w jego miejsce przenieść aktualnego twardziela, a jako główny (po dystem) dać ssd
więc tego
ale w sumie sam windows trochę progsów z bibliotekami może by się i dało upchać na 120 giga ale gry i inne dziadajstwa to już średnio, nie wiem ile ważą biblioteki o których mówisz
pamiętam że sam autocad chyba pod 30 mógł zajmować
u mnie pełny 2014 zajmuje może z 2,5 giga licząc to co na program files i to co w profilu użytkownika
źródło: comment_jr7XqI9XIeAAyjZTKGDoDv5sSPtrFpmt.jpg
Pobierz