Aktywne Wpisy

urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

Jakie macie stanowisko odnośnie plusujących spamerów, przecież to jawnie podchodzi pod flood?
#wykop
@Pustulka: Proszę Cię.
@Pustulka: przecież nie osiągają z tego żadnych korzyści majątkowych, więc to nie spam
to są nieszczere plusy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@enforcer:
ale co to zmienia, skoro i tak ich widać. Zwiększenie pojemności czarnych list, a przede wszystkich ich należyte działanie powinno być dla nich priorytetem np. kompletne usuwanie komentarzy łącznie z całymi drzewkami, a nie tylko ukrywanie, niepokazywanie plusów, nie pokazywanie ich aktywności w moim wykopie, ukrywanie całej własnej aktywności dla nich tak by nie tylko ich
http://www.wykop.pl/i/wpis/8972762/plus-za-plusa-aferaplusowa/