Aktywne Wpisy

mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch

![[Powojnie] Reparacje od Niemiec. Odszkodowania za II wojnę światową.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2818cb63eafb5e1b2c79bb43e603d76b5e91edd59262348480cd38f41bdfb588,q80.jpg)

#pytanie #pomoc #programowanie
Czyli to co jest potrzebne w 90% firm i łudzenie się, że ja nie będę klepaczem kodu to dziecinna naiwność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
edycja:
trochę więcej
Pascal/Delphi -> Assembler (uC) i C++ -> HTML/PHP/JavaScript -> obecnie Java i C#
Oprócz tego co Cię interesuje pomyśl nad perspektywą zatrudnienia. O pracę najłatwiej będzie w pierwszym przypadku. Ilość ogłoszeń o programista Java/C# jest potężna. Najtrudniej będzie znaleźć zatrudnienie w przypadku nr 3. Niestety działy R&D w Polsce praktycznie nie istnieją. Te które istnieją to są już pełne i dostać się będzie ciężko. Więc pozostaje staż na uczelni, potem jakieś PhD :P
Rozpatrując z punktu widzenia algorytmiki najlepszy/najgorszy przypadek (inne pomijam :p)