Aktywne Wpisy
Potifara +29
„Nie, ale tak szczerze, to Wiewiór ma rację. W momencie kiedy powiesz — zdradzałeś dziewczynę — nie atakujesz dziewczyny, atakujesz gościa, o którym to mówisz" - Rafał „Takefun" Górniak w trakcie dzisiejszego programu federacji FAME podczas swojej transmisji na żywo.
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach

falden +11
Nazywanie ,,pisowskim'' kanału z Mellerem, Matczakiem, Tede, Wargą i Raczkiem to jakiś wyższy poziom odklejenia. xD
#kanalzero
#kanalzero

![Fajnie pokazane w jaki sposób powstają trzęsienia ziemi. [film 40 sekund]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/56b85dc945d4eef2a23129cfc76b4961897d11b14aab87a5a5ad75b398826b95,q70.jpg)
Komentarz usunięty przez autora
Cóż, chyba muszę Ci powiedzieć tak, że precyzyjnie odpowiem Ci na wiosnę. Przede wszystkim, zawsze musisz sobie doliczać z 10% na łapówki, inaczej kontener będzie dłuuuuuugo czekał do odebrania. Ludzie przywożą coś z zagranicy i celnikom dają np. skrzynkę przecierów pomidorowych i tak dalej. W tej kwestii to jest po prostu żenada. Mimo wszystko jednak się opłaca, skoro ludzie to robią.
Nie wiem jakie jest
Jesli chodzi o kontakt to w Angli malo uzywam polskiego numeru jedynie do przelewów bankowych.Jesi masz jakis numer w Ghanie to
Tak na wstępie popytałem, i mam zarys cenowy.
Ciekawe, bo okazuje się, że zbudowanie czegoś od zera to o wiele mniejszy koszt niż kupno istniejącego magazynu.
Nie wiem wprawdzie, jakiej wielkości magazyn to miałby być, ale myślałem o czymś o powierzchni dużego domu, coś jak typowy magazyn w serwisach ASO.
Koszt ziemi gdzieś na granicy miasta: myślę, że za $10.000 można realnie coś uchodzić. A może nawet za mniej.
A taki dokument jest mi (subiektywnie) zatem potrzebny tylko po to, abym nie musiał załatwiać wiz. Ziemi nie kupię,
Dziewczyny.... oj stary. Może to jakiś syndrom Adama, ale powiedziałbym, że jest 30% więcej ładnych dziewczyn niż w europie ;-) Innymi słowy: zakładając, że laska nie jest prostą wieśniaczką, z którą o
A to to chyba wszędzie tak jest :) A lubią chociaż białych?