Wpis z mikrobloga

Myślałem, że nie dożyję czasów, w których coś z Bytomia, może poza garniturami z kolekcji studniówkowej, będzie na mnie pasowało, a tu takie zaskoczenie. Kurtka husky, z ładnym wełnianym kołnierzem, długa na tyle, by zakryć marynarkę, w kolorze ocierającym się o marsalę - kolor roku 2015 wg Panatone i - co najważniejsze - w mega przystępnej cenie nieco ponad stu cebulionów, co stanowi 1/5 ceny wyjściowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #menswear #cebuladeals #okazja
UszatyBloger - Myślałem, że nie dożyję czasów, w których coś z Bytomia, może poza gar...

źródło: comment_2deFIJ3BO5BzJ2s1Ni9tENyuhf8Rzc5X.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UszatyBloger: niestety na tym zdjęciu nie potrafie okreslic koloru, slabe swiatlo troszke ;) wole jak wstawiasz foty z calych stylizacji przy dziennym swietle - wtedy to wyglada duzo lepiej :)
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: Muszę przyznać, niegdyś zdarzało mi się reagować na husky jak ludziska powyżej. Dziś już raczej cieszą się moją sympatią, jakoś przywykłem do ich widoku. Podejrzewam, że to za sprawą paru wpisów, które spłodził w ich obronie mrVintage, czym mnie w końcu przekonał do tego fasonu.

Akurat bytomskie mi w ogóle nie pasują (może poza Twoją, ale o niebieskim odcieniu), żałuję głównie wybitnie nieciekawych kolorów tych dłuższych wersji. Tak czy
  • Odpowiedz