Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +54
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

Tikyo +617
#powodz Przed chwilą wywiad z Ukraińcem, który pomaga przy budowie wału. Powiedział, że musi pomagać bo tu mieszka. Mam nadzieję, że chodź trochę to trafi do szurów anty ukraińskich

#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #menswear #cebuladeals #okazja
źródło: comment_2deFIJ3BO5BzJ2s1Ni9tENyuhf8Rzc5X.jpg
Pobierz@UszatyBloger: #falszywyniebieskipasek czy #homo? #niewiadomo
@Administratore: Naukowiec, któremu nie ciąży nadmiar wiedzy na jakikolwiek temat.
@nietopies: Wychodzi, że tak #tylewygrac ;D
@kAdi: Jest tak fajna, że na pewno nie będę długo czekał ze zrobieniem zdjęć :D
@Administratore: Wygląda, że jednak jesteś trollem i nie warto zawracać sobie tobą głowy :)
Komentarz usunięty przez autora
@BajerOp: Nie no, do zrzucania węgla mam dwurzędowy płaszcz za 200 zł ;)
Akurat bytomskie mi w ogóle nie pasują (może poza Twoją, ale o niebieskim odcieniu), żałuję głównie wybitnie nieciekawych kolorów tych dłuższych wersji. Tak czy
Oczywiście miałem odpowiedzieć @UszatyBloger a nie @dondon. To raz.
Dwa. WACIAK, a nie waciać.
Nie ma to jak się wywrócić przy próbie podstawienia nogi.