Aktywne Wpisy
Ciuralla1 +390
Czy można już oficjalnie powołać Darka Wasiaka 69 znanego również jako Darek Kutasiak, albo Osman II do panteonu najlepszych polskich postaci serialowych ?
#seriale #theofficepl
#seriale #theofficepl
źródło: IMG_4226
Pobierz
Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_ovjl5jTF5vTYFkFEE38GzJEymf5eFCS1.jpg
Pobierzsa pewnie do kupienia
Tu by się przydała malutka frezarka z bardzo małym biciem i zegarmistrzowska precyzja.
źródło: comment_ZWuw2G8WiU7hYvAf24RbbtkQY2MG2bSX.jpg
PobierzKoniecznie musisz to mieć z drewna lub metalu?
@cyberpunx: musiałbyś znaleźć firmę z tokarkami precyzyjnymi, choć jak nie potrzebujesz dużej dokładności to na zwykłej tokarce też się da
jeżeli masz model 3d, to możesz na cnc łatwo to zrobić, jak tylko rysunek to byś musiał dobrego tokarza znaleźć
jak nie masz ani rysunku ani modelu to nie masz szans
jeżeli chcesz robić jedną sztukę, to raczej nikt takich usług nie oferuje, musiałbyś po znajomości u kogoś to pyknąć
z plastiku też można w sumie wytoczyć, tylko nie wiem jak z jakością powierzchni - pewnie jakby rozpuszczalnikiem później przetrzeć to by było gładko. ale nie wiem
@padobar: Oczywiście. Myślałem cały czas o tokarce, a pisałem frezarka. Chyba pora na małą przerwę i małą czarną...
@cyberpunx: Możesz też zlecić wydrukowanie tego z