Aktywne Wpisy

SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy

qew12 +270
Udało się dostać brakującą pieczątkę na orzeczeniu. Pierwszy raz szedłem sam tak daleko do przychodni samemu, bez taty. Na początku było okej, ale z czasem zacząłem mocno martwić się nagrywaniem drugiego filmu. Można, to co. Nie martwiłem się swoim głównym zadaniem, pieczątką. Myślę, że to przez skupienie na filmiku.
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi

![Białorusin, który plądrował w Buczy, mieszka w Warszawie [rus]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bf92aeeefb561255e273e4b942a844559aae2a3f56503cb2ccd8ac78b517a7d7,q70.png)

Pewnie większość ocen sprzed premiery.
@mediateh7: Ocena przez jakiś czas była 10/10 potem 9,9/10, dopiero po premierze zaczęła spadać.