Wpis z mikrobloga

Hej, jest ktoś z Wrocławia i chodzi na strzelnicę? Chciałbym się w końcu pierwszy raz wybrać ale nie za bardzo mogę znaleźć a jak już coś się uda to nie mogę się nigdzie dodzwonić, na maile mi nie odpowiadają. Macie jakieś sprawdzone miejsca?

#strzelnica #wroclaw #pytanie
  • 12
@krzemas: Bractwo Kurkowe na terenie szkoły przy Skwierzyńskiej. Mają trochę swojego sprzętu, ale jak wpadniesz ze swoim to zwykle nie robią problemów żeby postrzelać. Bodajże 50m i 25m dystanse mają.
@Czeski_Szwagier: Oczywiście nie mam swojego sprzętu, nie zadawałbym takich pytań. Rozumiem, że można się umówić i bez pozwolenia przyjechać postrzelać z ich sprzętu? W jakich godzinach jest czynna ta strzelnica dla takich jak ja? Dzięki za odpowiedź.
@Spratus: Świdnica niby daleko nie jest ale chciałbym systematycznie wpadać i już w tym wypadku to nie jest to takie wygodne. Chyba, że nie znajdę nic we Wrocławiu ale to byłoby dosyć dziwne.
@Spratus: ze 2 lata temu jak też szukałem (robię to co jakiś czas) to udało mi się dodzwonić na Stadion Olimpijski, jakiś gośc powiedział, że jest remont i może będzie taka strzelnica dla wszystkich a może nie :)