Aktywne Wpisy
Kowal19888 +36
Wydałem 250 zł by dowiedzieć się że mój kot to menda xD
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na

Patrycja89 +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kamera kupiłem na #allegro za 399 zł dla zainteresowanych link
Ogólnie wszystko wygląda git, kamery szukałem z logo SJCAM bo z tego co wyczytałem w porównaniach ta jest oryginalna. Menu jest po polsku, wymiary, śrubki się zgadzają tak samo jak firmware i możliwość aktualizacji oprogramowania. Nie zamawiam od kitajca bo nie chce mi się czekać, a cena była 30 zł droższa.
Na dniach nagram film i wrzucę.
Na razie foty
http://imgur.com/a/76XgL
linka jest dla motocyklistów
ledwo wyjdziesz z domu, i już bateria pada. jakbyś chciał nagrywać cały dzień materiału, a potem coś z tego wybierać no to niestety :/
dodatkowa bateria na pewno się przyda ale porównując kamerę GoPro za 1900 zł parametry baterii są takie same i również starcza na około 70 min.