- 17
- 15
- 17
- 16
- 15
- 19
257 133.58 - 9.16 - 5.4 - 7.19 = 257 111.83
Zaczynam robić plan Lyriarda 45 min na dyszkę, bo takie bieganie baz planu nie jest dobre :)
#sztafeta
Zaczynam robić plan Lyriarda 45 min na dyszkę, bo takie bieganie baz planu nie jest dobre :)
#sztafeta
@Kuba_prezes:
x % n
- 16
Kuba_prezes via Android
- 8
Fajnie będzie wstać o 5 do pracy.
##!$%@?
##!$%@?
Kuba_prezes via Android
- 1
@Dziulek: ja wyżłopie wiadro kawy i jakoś dam rady XD
@Kuba_prezes: nafurany #zawszespoko
- 14
» 10 potraw naszych dziadków, o których warto przypomnieć
Smutne czasy PRL mocno zubożyły polską kuchnię. Dla wielu ludzi rodzima tradycja kulinarna kończy się na schabowych i mielonych. Tymczasem niegdyś jadano rzeczy, które nawet dzisiaj rzadko goszczą na polskich stołach.
z- 149
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 45
Polacy nie gęsi, też swój pudding mają
No znowu (╯°□°)╯︵ ┻━┻)
AMA - Tomek Kopyra z blogu blog.kopyra.com
Cześć, tutaj Tomek Kopyra z blogu blog.kopyra.com. W zasadzie jedno wielkie AMA prowadzę od 29.3.13, nazywa się 100 pytań do kopyra, ale w ramach podziękowania dla społeczności Wykopu za wykopywanie , memy i gify (ten z Frankiem Dolasem uroczy) postanowiłem tutaj odpowiedzieć na Wasze pytania.
z- 1029
- #
- #
- #
- #
@kopyr Swojego czasu trochę piwowarzyłem i piwka wychodziły całkiem smaczne, ale zasmakowała mi także sama brzeczka piwna. No i teraz pytanie. czy jest gdzieś dostępna w sprzedaży surowa, niesfermentowana brzeczka?
Kuba_prezes via Android
- -1
@Mirvan: podpiwek jest fermentowany. Nie zrozumiałeś mnie.
GzW - Kiełbasa swojska pieczona
Dzień dobry Panie i Panowie, w dzisiejszym GzW przedstawię jak wykonać w domu swojską kiełbasę pieczoną według mojego przepisu.
z- 86
- #
- #
- #
- #
- #
- #
@morghul: relaks pierwsza klasa, polecam
- 21
@psych00: to mój brat :)
Kuba_prezes via Android
- 2
@qlimax3: wędzone z pieczeniem. Wszystko jest w porządku.
Kuba_prezes via Android
- 66
@Cbatman: widać nie wszystkim po równo bozia dała jeśli myślisz że to wzwód :)
Kuba_prezes via Android
- 1
@Aviendha: w wolnej chwili na pewno coś jeszcze wrzucę :)
Kuba_prezes via Android
- 2
@drop_database: mięso wieprzowe jest obecnie dość tanie, a więc i taka kiełbasa wychodzi tanio. Za podobny produkt musiałbyś w sklepie zapłacić 20-30 zl/kg, ale do tego dochodzi oczywiście wkład pracy którego nie liczę. Reasumując. Hobbystycznie - opłaca się.
Kuba_prezes via Android
- 0
@x2one: można bez problemu
Kuba_prezes via Android
- 1
@djarq: ta jest chuda, ale od czasu do czasu lubię zrobić sobie bardziej tłustej kiełbasy
Kuba_prezes via Android
- 1
@AnnMari: kotka nie ma, ale i tak jest zajebiście :)
Kuba_prezes via Android
- 0
@Cbatman: tylko na większą skalę ;)
@webster90: z trwałością nie ma problemu, nie raz leżało bardzo długo w lodówce i było jadalne. Mięso mimo że z kauflanda to dobrej jakości, bo czasy się zmieniły. Już nit nie myje starego płynem do naczyń mięsa w supermarketach, a normy jakie musi spełniać dostawca są naprawdę ostre.Odwrotnie moim zdaniem na targu. To tutaj najczęściej można kupić mięso "złej" jakości, chyba że ma się sprawdzonego dostawcę. Uważam że to co
@webster90: To dobrze, że masz sprawdzonego rzeźnika. Ja już spotkałem się z kanciarzem, który niby po znajomości i "jak dla siebie" sprzedał swojemu własnemu koledze mięso z knura (╯︵╰,) Pozdrów dziadka i smacznego :)
#sztafeta